Makale Yaz
gurkandogan
Bu haberi yazdır
Taraftar GÖRÜYOR siz de GÖRÜN ARTIK
 Ara
20
 2015

::::::::::GÖRMEMEZLİKTEN GELME:::::::::::::::

Her taraftarımızı huzursuz ettiği gibi benide huzursuz eden nokta Galatasarayımızın oynadığı futboldur. Medya sürekli Galatasaray taraftarını isyan eder gibi ön plana atıp takımı yuhladı , istifaya çağırdı gibi manşetler atsada yine de en insaflı en vefalı en bağlı taraftarın Galatasaray taraftarı olduğu düşüncesindeyim..

Yıllardır takımın içinde oluşan grup ve yönetimin bitmek bilmeyen Umut - Sabri sevdası taraftarı çıldırtma noktasına getirdi.

Umut Bulut : Galatasaray gibi bir takımın golcüsü konumunda. Bu işten milyonlar kazanıyor. Sürekli idman doktor beslenme vs. Adamı izliyoruz ayağında top tutamıyor çalım atamıyor şut atamıyor plase yapamıyor aşırtma yapamıyor. Eee ne işe yarıyor bu adam ? İnsan kendi kendine sorar oluyor futbolcu olmak bu kadar kolay mı ? Halısahada böyle yapsın bidaha maça çağrılmaz ama bizim takımımızda ne hikmetse  ne yeni gelen hocalar ne de yönetim Umut tan bir türlü vazgeçemiyor.

Burak Yılmaz : Umut Bulut için söylediklerimin aynısı geçerli. Şaşıp kalmamak elde değil her hafta saç baş yolmaktan bıktık. Değeri düşmeden gönderilip yerine takıma katkı sağlayabilecek top hücüm bölgesine geldiğinde taraftarı ayağa kaldıracak oyuncu alınmalı.

Sabri : Galatasaray lıdır. Saygı duyarım severimde ama artık yeter. Adam gelip kendisi bırakmaz. Ben kötü oynuyorum beni kes hoca diyebilir mi. Eee görmüyor mu bu adamı kimse yaptığı hataları bıraktığı boş alanları. Bu konuyada başta Mustafa hocanın el atması gerekmektedir.

Olcan-Yasin-Tarık-Koray .... daha yazılacak çok isim var ama neyse.

GALATASARAY TARAFTARI ASLINDA ŞURAYA ADAM BURAYA ADAM DİYE YILDIZ TOPLULUĞU İSTEMİYOR. HER MAÇ KAZANSIN İSTER GÖNÜL TABİ AMA İYİ GÜN TARAFTARI DEĞİLDİR GALATASARAY TARAFTARI. BİZİM BEKLENTİMİZ MÜCADELE EDEN HIRSLI ÇALIŞKAN YENİLİNCE ÜZÜLEN ATILAN GOLÜ TARAFTAR GİBİ KUTLAYAN 11 DEN OLUŞAN BİR KADRO KURULMASI. UMARIM DEVRE ARASINDA GÜZEL ADIMIZA YAKIŞIR BİR KADRO OLUŞTURURUZ.

Devre Arası Hayalimdeki 11

----             Remy       ----------

Podolski -Sneijder - Ben Arfa

------Selçuk - Donk -----------

Carole-Semih-Chedjou-İvanovic

---------Muslera ------------

Belki bana katılmayan arkadaşlar olabilir ama bu şekilde orta sahanın çok tehlikeli sağlam ve rakip için 90 dk boyunca tehlike yaratabilecek hırslı bir kadro olacağını düşünüyorum.

Ayrıca Uefa içinde çok ideal ve güzel bir kadro diye düşünüyorum. Kadroda belirttiğim 4 isim var. Elimizde ki bal yamayan arılardan kurtulursak bu oyuncuların takıma katılması maddi sıkıntı yaratmaz takımımıza.  Umarım herşey iyi olur ve sene sonu şampiyon olamasak bile adımıza büyüklüğümüze yakışır bir oyunla noktalarız sezonu.

#TÜRKİYEDİRGALATASARAY





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...