Makale Yaz
aschilius
Bu haberi yazdır
Çiftlik mi Burası?
 Kas
20
 2015

Merhaba renkdaşlar,

Henüz yeni bir makale girmişken siteye malum Hamza Hoca'nın gönderilmesi ile ilgili birkaç şey yazmak istiyorum.Sizlerden de sabırla yazımın tamamını okumanızı rica ediyorum.

Öncelikle GALATASARAY kimsenin babasının çiftliği değil. Neymiş, ''Sözleşmeyi hoca değil, yönetim uzatırmış.'' Hoca istemiyorum derse ne yapacak yönetim? Yine uzatacak mı sözleşmeyi? Demekki neymiş? Oyuncu mukavelesi için hoca karar verirmiş.Bizim yıllarca hocası izin vermediği için transferini çok isteyip yapamadığımız kaç oyuncu var? 

DURSUN ÖZBEK CEVAP VER!!!!! 

Babasının öldüğü gün, Galatasaray'dan aldığı teklifi, imza töreninde ''Kara günümüze güneş olan mutlu haber'' diye lanse eden, yıllarca futbolcu olarak sana hizmet etmiş, Grosskreutz rezilliğine ve sezon başından beri takım kurmak adına hiçbir destek vermemesine rağmen yönetimine siper olan bir EVLAT'tan bahsediyoruz. 

Ama sizde haklısınız, Mancini gibi devre arasında 9 adam aldırıp, kulübe 20-30 milyon € saplayıp gitseydi, kıymetli olurdu muhakkak. Ya da Prandelli gibi aldığı yıllık ücretin 2 katını tazminat olarak UEFA'ya şikayet tehdidi ile alsaydı daha da değerli olurdu. 

Ama ne var? HAMZA BİZİM EVLADIMIZ değil mi? Siz evlatlarınıza böyle mi davranıyorsunuz? Hiç bir insanın hata yapma hakkı yok mu? Grosskreutz rezilliğinden sonra hangi biriniz çıkıp camiadan, taraftardan özür dilediniz? o durumda bile size siper oldu bu adam. 

Bugün Prandelli'nin bıraktığı enkazdan 3 kupayı almış, 4.yıldızı takmış ve şu anda şampiyonluk yarışının içinde olan bir Galatasaray'ı var etmiş olan evladınızı (!) ortada hiçbir sebep yokken, YİNE VE YİNE ŞİŞKİN EGOLARINIZ VE BU KULÜBÜ BABANIZIN ÇİFTLİĞİ ZANNETMENİZ yüzünden bitirdiniz. 2 yıl evvel Fatih Terim'e yapılan haksızlığı bugün Hamza Hoca'ya yaptınız. 

Hamza hocanın taktik hataları, oyuncu seçimleri tartışılır ancak, Fatih Terim'de 2 günde Fatih Terim olmadı.İlk 1,5 sezonu felaket bir oyun oynattı.Ama her ne kadar kendisini sevmesemde Faruk SÜREN arkasında durdu.Bugün ülke futbolunun 1 numarası bu adam. Bu kadar zor mu istikrar arkadaş? Sizler iş adamısınız, şirketlerinizi nasıl yönetiyorsunuz çok merak ediyorum. Sizin gibi patronum olsa hergün söverim vallahi...

Hoca gönderilir, buna bir itirazım yok. Ama itibarsızlaştırmak, evlat mantığıyla zor günde elini tutup, biraz düzlüğe çıkınca ''Boynuz Kulağı Geçmesin'' mantığıyla ego kurbanı edilmesine karşıyım hocanın. Evet çok hatası oldu hocanın taktik ve oyuncu seçimleri konusunda. Ama bence Hamza hoca gelişime açık ve bu işi yapabilecek bir hocaydı.Ne transfer ne manevi destek hiç birşey verilmedi hocaya. 

İNŞALLAH TEZ ZAMANDA SENDE GİDERSİN DURSUN ÖZBEK !!!!!! 

Hamza Hoca bir Mourinho değil tabii ki ama gönderirken en azından zamanlamayı ve takımın mevcut durumunu göz önünde bulundurun.Bu kadar mı iş bilmez insanlarsınız? Demir yumruk yönetimi yapıp, kafa kopartmak için mi başkan oluyorsunuz anlamıyorum ki! 

Camiamız maalesef bir evladını daha küstürmüştür.Yazıklar olsun sizin gibi insanlara, yöneticilere, başkanlara. 

BÖYLE EGO TATMİN ETMEYE GELMİŞ ADAMLARIN KURDUĞU YÖNETİMLER OLDUĞU SÜRECE NE AVRUPA DA BAŞARI OLUR NE DE SİSTEM... 

Saygılar,

Serkan.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Ocak (1)
  2018
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...