Makale Yaz
oguner
Bu haberi yazdır
Büyük Kurgu
 Eki
26
 2015

Başlıktan da anlaycağınız üzere kurgudan bahsedecegim. Mantıklı mı degil mi yazının sonunda karar verelim.

Kurgu diyince akla tabiki gercek olmayan,hayal ürünü organizasyonlar geliyor. Ama bahsedecegim kurgu biraz artık mantıklı olmaya başladı bile.

İlk olarak çok bariz bir soru ile başlayalım,bu sorunun etrafında donuyor tum hikaye bence. Türkiye'de iki büyük takım varsa sizce bu iki takım arasındaki ilişki nasıl devam ettirilir?

Şimdi daha açık anlatacagım. İki büyük takım çekişiyorsa ve bu iki büyük takımdan biri aldığı kupalarla,yaşattığı zaferlerle,tüm dünyada Türkiye'nin en büyük takımı kabul edilirken demezler mi adama diğer büyük takımın özelliği ne ki,Türkiye'de büyük takım diye adlandırılıyor. İşte hikaye tam da bu noktada başlıyor. Dünkü derbiden sonra her zaman ufak ufak dusundugum bu hikayeyi netleştirdim. Sahada iyi oynamasa da kaybetmeyecegi anlasılınca katledilen bir Galatasaray vardı, bize ilk kez ofsayttan gol atmıyorlar Kadıkoy'de, ya da ilk kez penaltımız calınmıyor degil, kırmızı kartın Kadıkoy'de Fenerbahce'ye cıkıtgı son oyuncu Ortega olabilir (yanılıyorsam affola,vehameti anlatmak acısından ornekledim) yani isin ozu fenerbahce dun itibarıyla 17 yaptıgı yenilmezlik serisini tabiki her isinde oldugu gibi kendi başarmadı. Sayabilecegimiz en az 6-7 derbi var bu sekilde seriyi sürdüren. Hakem hatası olmaz birsey degil ancak hep aynı statta aynı tarafa hatalar oluyorsa bunun adı hata degil bal gibi kurgudur. Türkiye'de tek büyük var isteseniz de istemeseniz de. Sizin tek oyuncagı kadıkoyde kazanmak olan sozde buyuk takımı febe bu isini bile kendi becerisiyle yapamıyor. dun bir seviye daha atladık, bu kadar kötü galatasaray,bu kadar sahada ne yaptıgını bilemeyen kadro, sozde yıldızlar toplulugu rakibine hakeme ragmen yenilmiyorsa artık sonunuz yakındır ey tff.

Bu kurguyu olusturup sozde büyük takım adını verenlerin de vicdanının kendi yakalarını bırakmamasını diliyorum  Yoksa bu rakip ne büyük takım olurdu ne de bu macın adı derbi...

Maçı yorumlamaya degecek tüm pozisyonların fener lehine hakem hatası olması nedeniyle ekstra birsey yazmaya gerek duymuyorum. Bu kurgu ile bize bu basiretsiz takımı rakip yapanlar da er ya da gec hakkını bulacaktır. Belki seri stadında kupayla belki de bilinmedik bir sehirde kupayla

Gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
 
Ekim (1)
 
Ağustos (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...