Makale Yaz
4rmaugruna
Bu haberi yazdır
Hamza Hocam
 Eyl
16
 2015

Hocam Bugünlerin geleceği o kadar belliydi ki.. resmen bağıra bağıra geldi. yaz transfer döneminde o kadar bonservisi elinde bedava olan oyuncular varken yapılmayan akıllıca transferler bizi bu günlere getirdi.. Temmuz ortasında sana destek yazısı yazmıştık ve demiştik ki her şey senin iyiliğin için.. Seni Götürecekler haberin yok iyi niyetini kullanacaklar haberin yok demiştik..

Hocam Galatasaray gibi bir takım küçülerek büyüyemez.. Herkes şunu söyledi 3 kupa kazanmış hocaya neden böyle yapılıyor diye.. Hocam Futbolda Dün yoktur.. Her yeni gün yeni bir şeyler katmak zorundasın Gelişim ancak böyle olur.. Biz taraftar olarak Transfer Transfer derken bugünleri görüp de dedik hocam..

Cumartesi Günü Avni aker deplasmanı var ve Selçuk yok.. allah korusun olası kötü sonuçta yine sen olacaksın gündemde hocam Yönetim değil.. Yaz boyunca yönetim topu sana attı farkına varmadın.. Seni gönderdikleri zaman da diyecekler ki biz transfer dedik hamza engel oldu.. yine sen olacaksın gündemde.. Maxi Pereira mbia Ayew ve gignac.. bu isimlerin bonservisi yoktu bedavaydılar. Alsanız şimdi Grupta ikinci kim olacak diye tartışıyorduk ama sen burak küsmesin Sabri darılmasın diye bu noktaya getirdin..

Bizim kadromuz yeterli dedin Hocam eleştirmeyin dedin ama farkına varmadığın bir şey var bizim eleştirimiz lig için değildi ki hocam. Bu takım taraftarı hiç bir zaman ligi Amaç olarak görmedi ki. evet ligi kazanmak önemli ama Avrupaya gitmek için bir araç bizim için.. Bizim için Avrupa daha önemli hocam.. marşlarında bile Yetmez Bize Bu Kupa Hedef Şimdi Avrupa, eğileceksin karşımda diyen bir taraftara kadrom yeterli dersen gittiğin zaman da üzülmeyeceksin..

Umarım bu kulübün kültürünün farkına varırsın en kısa zamanda.. Galatasaray Avrupada başarı için kurulmuş bir gelenektir..

SON SÖZ.. bugünler bas bas bağıra bağıra geldi dedik ya Hocam Umarım sonunda yine biz yanılırız.. ve Umarım hatalarından ders çıkarırsın.. Çünkü başarısızlıkta gidecek ilk kişi sensin hocam.. ve bilmeni isteriz ki Biz Sana çok büyük saygı duyuyoruz.. O yüzdendi tüm yaz boyunca eleştirimiz..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
 
Eylül (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...