Makale Yaz
aschilius
Bu haberi yazdır
Mahşerin Atlıları!!!!
 Ara
26
 2011

Rezillik....

Ya Allah aşkına şikeyi korumak yüceltmek ne zamandan beri takımı kollamak oldu? Şu son bir haftadır gerek yazılı gerekse görsel medyada konuşulan ve yazılan şeylere inanamıyorum!!!!

Biri çıkıyor, küme düşme kalksın diyor.Biri çıkıyor şike varsa kişileri cezalandırın diyor.Bugün kamuoyunun büyük bir çoğunluğu Fenerbahçenin düşürülmemesinden yana!! E o zaman biz şike yapanla yapmayanı nasıl ayıracağız? Tapelerde boy boy konuşmalar, küfürler, tehditler uçuşuyor; Ama sanki bu bir marifetmiş gibi mitingler yapılıyor, 58.madde değişmez ise futbol biter deniliyor.

MAHŞERİN ATLILARI:


Nihat Özdemir :
Daha 1 hafta önce bir devekuşu gibi kafası toprağa gömük vaziyette iken, Galatasaray-Bellinzona maçı hakkında söylentiler çıkınca, TV'lerde hemen röportajlar çıkıyor.Ve diyor ki; Bu yasa gördüğünüz gibi ileride herkese lazım olacak, birbirimize destek olalım." Bunun adı KAMUOYUNA ŞİKEYİ KABUL ETTİRMEK DEĞİLMİDİR? Ayrıca Nihat Özdemir ' e şunu söylemek istiyorum:

-BİZ AVRUPA'DA ŞİKE YAPTIYSAK, CEZAMIZI UEFA VERİR.BIRAKIN ORASINI BİZ DÜŞÜNELİM!!!!!!!

Ali Koç : Ben bir Galatasaraylı olarak iyi bir yönetici profili olduğunu düşünüyorum AMA; 3 Temmuz sonrası her fırsatta TV'lerde sıkça gördüğümüz, TFF Yönetimi ve Pierre Cornu' ya her fırsatta sallayan, büyük Fenerbahçe'li Ali Koç'u tapeler çıktığından beri göremiyoruz!!!!!!!

Rıdvan Dilmen :
Bana göre yorumculuğu ile kazandığı tüm prestijini kaybetti.. Bu olaylar ilk patlak verdiği günlerde, " BEN KENDİMİ SPOR CAMİASI İÇİNDEN ÇEKİYORUM, SPOR YORUMCULUĞUNU BIRAKIYORUM." diyen benmiydim? Ama bugün  " BEN 58 FALAN BİLMEM TEK BİLDİĞİM 1907" diyebilen bir showmen benim gözümde artık.. Bir lafın arkasında durmak bu kadar mı zor?????

SERDAL ADALI'YA BAKIP FEYZ ALABİLİRSİNİZ!!!!

33 tutuklu insan içinden, aklanana kadar görevini ifaa etmeyeceğini söyleyip, sözünün arkasında duran tek insan!!

Kesin şike vardır demek kesinlikle yanlış ama, tapelere bakıldığında da hiçbirşey olmamış demek insafsızlık bence!!!! En güzel tespiti Levent Tüzemen abimiz yapmış : "Bu olaylar bizim başımıza gelseydi, çoktan düşürülmüş ve cezamızı almıştık."

Şu an Fenerbahçelilerin yeni politikası belli.Avrupada ki maçla ilgili olarak bizide olayın içine çekmeye çalışmak.Bunu yapmanıza gerek yok, çünkü çamur sizin üstünüzde.....

Temiz bile olsanız, bu saatten sonra ne eski fener olacak, nede eski süper lig. Çıkarlar uğruna güzelim lig paramparça oldu!!!! Ve bunun tek sebebi 16 Kulüp başkanı ile beraber TFF yönetimidir!!!!

Saygılar....





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Ocak (1)
  2018
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...