Makale Yaz
yasink
Bu haberi yazdır
Futbolcuyum diyen arkadaslar
 Ağu
30
 2015

Galatasaray'da "futbolcu'yum" diyen arkadaslar var ve maalesef bu camia'da kendini tepelerde görenler var..

  1. Burak Yilmaz ; Ilk senede iyi hos futbol oynayan ve gol kralligi oldugunda taraftar'in sevgilisi olmustu. "buyuk kral" denilyordu.. Sonra ki sene eski takim arkadasi Umut Bulut takimda gelidiginde. Galatasaray'da "cete" gibi bir grup ulusturuldu. Drogba ile Sneijder geldiginde biraz tavir yapan, daha sonra takim ile degil'de Burak-Selcuk paslari geliyordu. Bu duruma Sneijder ile Drogba'da saskin kalmisti. Ve daha sonra anlayip aynisini Drogba-Sneijder paslasiyorlardi. Gecen sene Sampiyonlar Ligi'nde 1 gol atamayan Burak, ondan daha iyi bir golcu gelmesine karsi. Arti trip yapiyor camia'ya. Prandelli gitmesin'de onun da az cok payi vardir. Cunku o Pandev'i 1. ve Burak'i 2. plana sokmustu.  Ve suan sadece yoneticiler degil Burak - Selcuk - Sabri'de yonetiyor camiamizi maalesef..
  1. Selcuk Inan ; Burak'in kankasi : Selcuk Inan. "Cete" uyesi olan sahte "Meastro / Xavi" diger 2 arkadaslarla camiamizi yönetiyor.. Hangi yürekle..? SEN DEGILMISIN ; DERBIDE FORMAYI CIKARAN!? Simdi hangi yürek ile kaptanlik bandini takiyorsun? "Maestro" dedik kendini Pirlo sandin.. "Xelcuk" dedik kendini Xavi sandin. Oyle oyle tepemize cikardik maalesef.. Senin gitme vaktin cóóóóóktan gelmistir. Ismin Selçuk Inan oldugu icin daha takimdasin.. Ismin Selçuk Inan oldugu icin hala Milli Takim'a cagiliyorsun. Turk oldugun icin takimda ilk 11'de yer aliyorsun. Aslinda birak ilk 11'i.. tribun bile sana yasak olmali cunku SEN O FORMAYI KAFANA GORE CIKARTIN HEMDE DERBIDE!!     
  1. Sabri Sarioglu ; Kisacasi komedi. Cok ugrasiyormu? Ugarisyor. Cok emek sarf ediyor mu? Ediyor. Elinden geleni yapiyormu? Yapiyor. Eyvallah ama maalesef yetmiyor. Gitme faktin geldi gecti bile. Xavi bir efsane, kendisi gördu artik hep ilk 11'de oynayamiyor gucu yetmiyor diye kendi razigi ile gitti. Sen niye trip atiyorsun Sabri!! Bir Ferrari artik alamicagin icin mi..? Sen buradan GIT-ME-LI-SIN!!
  1. Umut Bulut ; Ilk senende iyidin. yaslandin. Istenmiyorsun bunu biliyorsun. Bu takim senin seviyende degil. Senin seviyen dustu maalesef gitmen gerek ve bunu anlamalisin!
  1. Olcan Adin ; Cok buyuk umutlarla geldin, maalesef basaramadin. Ve profesyonel olmadigin her yerden belli. Yaz tatilinde sadece yatmisin. Gitmen gerek!




Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...