Makale Yaz
zafer02
Bu haberi yazdır
RENK SEVDASI
 Ağu
01
 2015

Selam sevgili renkdaşlarım. 

Öyle bir tutkudur ki anlamak mümkün değil. Türkiyenin dört bir yanında bu renklere sevdalı pek çok insan -tıpkı bencileyin-bu sevda yüzünden uyuyamıyor. Neden?

1.Takım şampiyon olmuş , 2 kupa almış ,şampiyonlar ligine doğrudan katılmış ama ortama baklırsa sanki 15 yıldır hiç başarı yokmuş gibi. 

Bu başkan 1 senedir yönetimde bu hoca 8 aydır takıın başında ama hala eksikleri görmemiş gibi davranıyor.

Başkan'a:Bu mali tabloyu bildiğin halde neden yıldız oyuncu sözü verdin.Hadi olmadı neden eksikleri tamamlamadın yıldız olmasada.Şimdi sağ bek,ön libero,sağ açık ve forvet ihitiyacını görmüyor musunuz? Bunca taraftar görüyorda siz mi göremiyorsunuz.Haa görüyorsunuz da para yok:O zaman neden çıkıp kimse konuşmuyor.25 milyon taraftara bir basın açıklaması yapıp bizim mali tablomuz bu bizden transfer beklemeyin deseniz kimse size kızmazdı.Hem işkembeyi kübradan sallayıp hem de bir şey yapmamak taraftarı delirtiyor.Feda deseydiniz biz hep olduğu gibi sizi anlar ve desteklerdik.Sezon başlamış hala görüşme diyorsunuz.Büyük Galatasaray'a ve yönetimine yalan ve yanlış yakışmaz.Buna pişman olursunuz ilerde(1 ay sonra).Kimse unutmasın bu takımın gerçek sahibi TARAFTARDIR.Bunu en kısa zamanda anlayacaksınız.

  Şu an ki algı :Yönetimde bazı kişiler kendi reklamları için gelmişler ve GS ye bir faydaları yok.GS başkanı ağır olur ve sözünü tutar bu farzdır.

  Gelelim Hamza Hoca'ya:Şimdi bu hoca gecen sezon takımın yediği golleri görmüyor mu?Herkes yeni takım kurdu sen hala güven güven diyosun.Aynı takımla aynı goolllerii yersinnnnnnnnn.Yahu bari gecen sezon ki maçları tekrar izle ve anla artık bu kadroyla olmazzzzz.

ya da cık ve tv den söyle almıycaz ey taraftar de.kimsenin bizikandırmaya hakkı yok.bize de yazık.

son olarak GS nin gerçek sahibi taraftardır. bu gerçeği unutmayın.Bu renkleri kimse bu decere zor duruma düşüremez.Bunun sorumluluğu ağır olur unutmamak lazım.

doğru ,yalansız bir yönetim olsun ama isterse oyuncu hiç almasın.

son sözüm bu takımı bu hale düşürenlere YAZIKLAR OLSUN....





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...