Makale Yaz
wesle
Bu haberi yazdır
Taraftar soruyor!..
 Tem
07
 2015

İyi geçmeyen bir sezonun ardından 2 kupayla sezonu kapattık. Arkadaşlar şuan ki kadro Cl averaj takımı olan kadro. Kimse kendini kandırmasın. En kötü dönemde bile oynayan oyuncular belliydi, Sneijder - Melo - Muslera vs. Şampiyonluğu getirenler de belliydi. Lütfen kendimizi kandırmayalım. Billallerle, sabrilerle Cl 'de başarı düşünmek hayal gibi, imkansız değil ama çok zor. Ayrıca ezeli rakiplerin yaptığı transferleri düşünecek olursak uyum sorunu yaşamazlarsa bizi zor günler beklemiyor değil. Galatasaray artık risk almalı. Zaten giden oyuncular, yeni sponsorlar, forma satışları, 4.yıldız, lig bonusları,kupa bonusları, önümüzde ki sene cl vs hala nasıl transfer bütçemiz oluşmadı anlamış değilim. Yaptığımız transferlere harcadığımız paralar çok komik rakamlar. Fakat hiç korkmadan sabriye zam yapılabiliyor. Podolski'yi başlarda çoğumuz istemedik, çünkü daha büyük transfer istiyorduk fakat kusura bakmasınlar ama öyle vizyonsuz davrandılar ki Podolski'ye kucak açtık. Yanlış anlamayın Podolski çok güzel bir transfer, gelmesi güzel oldu tek korkum kulübün bunu taraftarı susturmak için yapmış olması , öyle bir ihtimal bile korkutuyor.  

Yapılacak yıldız transferler , gerek forma satışları, gerek getirdiği başarılar ile zaten masraflarını karşılyacaklardır. Artık küçük düşünmemeliyiz. Şahsi görüşümü koyuyorum, ürkekçe şampiyonluk için yarışan takım olmaktansa risk alarak her şeyini ortaya koyarak şampiyonluğu kaybeden takım olmak çok daha gururlandırır. (Kazansak tabii güzel :) ) 

Taraftarın bile düşündüğü şeyi sorguladığı şeyi yönetim nasıl hala yapmıyor anlamış değilim. Sabri'nin pereira'dan iyi olduğunu söyleyeni mi ararsın, İbrahimovic çok masraflı diyeni mi ararsın, kulüp içi dengelerimiz sarsılmış durumda. Artık harekete geçilmeli.

Taraftar soruyor, madem bütçemiz yok bizim paralarımız nerede? Alınan kombineler satılan forma gelirleri nerede? Çifte kupa bonusları nerede? Cl primleri lig bonusları nerede? 

Bizim paralarımız yerli futbolculara korkmadan harcanırken yabancılara neden tırsak davranılıyor, Transfer yapmaya neden çekiliniyor?

Bizim şampiyonlukta başarılı olduğumuz kadar diğer takımların başarısızlıkları var. Unutmayın bu yıl şampiyonluklar piyango misali vurdu.Kimse kendini kandırmasın.

Oynanan futbol yavaştan toparlanmış olabilir, fakat biz oyuncuları tanıyoruz. Ne Burak eski Burak ne Sabri eski Sabri ne Selçuk eski Selçuk,ligin en yaşlı takıma olmaya doğru gidiyoruz. 

Yönetim kendine gelmeli, hangi kulubü yönettiğini fark etmeli. Burası Galatasaray, her zaman söylediğimiz gibi Başarılar gelir geçer, asaleti bize yeter. 

Biz sizden sadece başarı istemiyoruz RİSK ALMANIZI HER ŞEYİNİZİ ORTAYA KOYMANIZI İSTİYORUZ.

BİZ SAVAŞMANIZI İSTİYORUZ.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...