Makale Yaz
toardags67
Bu haberi yazdır
Altyapi ve Sistem.
 Kas
05
 2014

Artik birileri futbolun basina gercekten futbolu anlayan birileri gecsin! Bu baska sporlar icin de gecerli! 

Birileri artik altyapiya onem versinler. Bu yabanci oyuncular icin de gecerli. Galiba herkes transfer isteyecek T.D degismesini isteyecek ben de istiyorum ama bence bu konular icin sadece bir tek yol gozukuyor. Altyapi ve Sistem her anlamda. Simdi herkes ocak ta transferler isteyecek ama zaten mali tablomuz kotu ve de bu gidisle basari kazanilmaz sadece gunu kurtarma plani olur ! Merak ediyorum Jurgen Klopp 2008 de geldiginde Dortmundun yas ortalamasi kacti cok merak ediyorum ?

Altyapi demistim evet ama once altyapi'yi yabanci konusuyla ya da skout ekibiyle baslayalim. Bir yazar demisti yakin zamanda Dortmunda 4-0 kaybetigimiz zaman soyle birsey demisti : "Pierre-Emerick Aubameyang on sekiz on dokuz yaslarda Galatasaraya onerilmis ama biz istememisiz!" Iste ben zaten de bu konuyla ilgili birseyler soyleyecegim. Artik transfer politikamiz boyle genc oyunculara gitsin . Butun transferler genc olsun. Yildiz tranferyle ilgili de sadece gercekten yildiz oyuncu transfer edilsin Drogba gibi Sneijder gibi yaslari da fazla olmasin. Shalke 04yle oynadigimiz maclarda Julian Draxler diye bir oyuncu vardi herkes cok iyi oyuncu demisti Keske bize gelse demistik ama julian Draxler o anda 18 yasinda ya da 19 yasindaydi galiba. Sunu demek istiyorum boyle oyunculari 18 degil 15 16 yaslarinda Bulmaliyiz ve almaliyiz. Bu Eden Hazard icin de gecerli James Rodriguez Icin de gecerli Bruma icin de gecerli hatta Drogba icin de gecerli Sneijder icin de gecerli !!!

Diger konuyse altyapi ama bu sefer turk oyuncu kisminda. Altyapiya cok onem verelim oyle bir onem verelim ki Ajax tan bile daha cok onem verelim! Genc turk altyapidan gelen oyunculara emanet edelim yetenekli genc aslan gibi oyuncular oynasin! Tekrar soluyorum cok merak ediyorum Jurgen klopp Dortmundun basinda gectigi zaman 2008yde yas ortalamasi kacti acaba cok merak ediyorum ? Ajax S.L 19-20 yas ortalama bir takimla kazanmislardi!

En ki sa zamanda transfer politikamiz boyle olmali. Altyapiya cok onem vermeliyiz. Ocak ta eger transfer yapilicaksa Boyle genc yabanci oyunculari transfer edermilidir. Ve de ocak ta altyapidan da oyuncular A takima monte edermilidir en az sekiz on tane. Ve de TD konusunda da bir TD bulacagiz ve de TD 5 sene kontrat yapmaliyiz. Kisacasi sunu diyorum yas ortalamasi 18-19-20-21 olan bir takim olusturlmasi lazim!!! Yeni bir sistem yeni bir TD . Ve de Sabir sabir sabir !!! Ocak icin bazi transfer isimler yabanci konusunda : Julian Brandt , Breel Embolo , Derlis Gonzalez , Oliver Torres , Domenico Berardi , Menphis Depay , Viktor Fisher , Goeffrey Kondogbia................

Turkcem yazim icin kusura bakmayin lutfen Fransa da yasiyorum Bozuk olabilir. Saygilarimla renktaslar.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
 
Kasım (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...