Makale Yaz
sinan-turkk
Bu haberi yazdır
Birlik ve Beraberlikten Korkmayın !!!
 Ağu
26
 2014

Başarılara ve başarısızlıklara bakıldığı zaman nedense taraftarımızın büyük bir çoğunluğu karamsar . Arkadaşlar taraftar olarak bu yapılanın vefasızlık ve ayıptan başka birşey olmadığını düşünüyorum kimse kusura bakmasın . Bu yönetim değil mi 2011 yılından bu yana 2 Şampiyonluk , 2 Süper Kupa , 1 Türkiye Kupası , 2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali , 2013-2014 sezonunda Şampiyonlar ligi Son 16 , ve bu sezonda Şampiyonlar Ligi direkt katılım sağlayan ? 3 sezondur öyle ya da böyle bir şekilde Şampiyonlar Ligi'ne direkt katıldık ve bu kulvarda hiçe sayılamayacak başarılar elde ettik . 

Fenerbahçe kulübüne baktığımız zaman ortada apaçık olan şikeye rağmen takımlarına destek oldular , başkanları hapis yattı başkanlarına destek oldular , 2 sezon şampiyon olamadılar takımlarına destek oldular , Volkan ve Emre gibi futbolcularının yapmadıkları rezalet yok bu adam denemeyecek sporcu müsvettelerine bile büyük bir bağlılıkla destek oldular. Hiç mi utanmıyorsunuz bir Fenerbahçeli kadar olamadığınız için . Sizin gibi taraftarları gördüğümde sizlerden bir GALATASARAY taraftarı olarak utanıyorum . Televizyonlarda futboldan anlamayan Galatasaray düşmanı yorumculardan ne farkınız var . Emin olun Ümit Özat vb. gibi taraflı yorumculardan nefret ettiğim kadar sizden de nefret ediyorum bu halinizden daha doğrusu . Silkelenip kendimize gelelim . Yönetim de futbolcular da tüm Galatasaray personeli de çaba gösteriyorlar ancak siz taraftar olarak üstünüze düşeni yapmadığınız gibi bir de Fenerbahçe yanlısı medya ve spor yorumcuları gibi takımımıza zarar veriyorsunuz . Burak gol kralı olduğunda kral , gol kaçırdığında ağıza alınmayacak küfürler .... Kendinizi Burak Yılmaz'ın yerine bir koyun arkadaşlar lütfen biraz empati yapın . Bu adam canını dişine takıp mücadele ediyor aranızda futbol oynamış olan ya da oynayan varsa bir forvet emin olun sizin gibi taraftardan daha çok gol atmak ister ancak siz adama küfredin , siz adamı protesto edin moralini bozun bir de gol atmasını bekleyin . Biz değil miydik Burak Şampiyonlar Ligi'nde 8 gol ile CR7 ile yarışıyorken gururlanan . Bu adam kalitesiz değil bu adamın desteğe ihtiyacı var tüm takımın olduğu gibi .

Yani işin özü ya sev ya terk et . Bu takımın , bu ŞANLI GALATASARAY'IN taraftarı isen ya desteklersin ya da defolur gidersin . Benimle aynı görüşte olmayan arkadaşlar lütfen terbiyeli bir şekilde yorum yazın . Benim gözümde GALATASARAY KULÜBÜNDE OYNAYAN HER FUTBOLCU DEĞERLİDİR VE HER FUTBOLCUNUN , HER YÖNETİCİNİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM DESTEKLİYORUM . KAZANSAN DA KAYBETSEN DE RUHUNU ORTAYA KOY YETER .





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...