Makale Yaz
enes689
Bu haberi yazdır
Artık Tarık Demeyin
 Ağu
06
 2014

Bu aralar sıkça, medya üzerinde ''Tarık Çamdal'' Galatasaray ile flört halinde gibi haberler okuyorum.

Öncelikle, Eskişehir Anadolu Üniversitesi 3.sınıfta okuyan biri olarak, eskişehir maçlarına elimden geldiği kadar gitmeye çalışırım.

3 yıldır bu şehirdeyim ve futbolun ne denli keyifli olduğunu her zaman görüyorum. Ancak birşey var ki aklımızdan çıkmaması gereken; 

SEVİYE FARKLARI.

Galatasarayımız hedeflerini her daim lig değil avrupa olarak belirlemiştir. Alınacak şampiyonlar ligi galibiyetleri bizleri lig galibiyetlerinden kat be kat memnun etmektedir.

Şimdi gelelim asıl konuya.

Burada da sürekli renkdaşların blog ve taraftar ne diyor köşelerinde Tarık Çamdal adlı oyuncunun takımımıza kesin kazandırılmasını söylüyorlar. MESUT HOŞCAN BİZİMLE DALGA GEÇEDURSUN ŞİMDİ SİZE DOĞRULARI YAZMAYA ÇALIŞACAĞIM

Arkadaşlar Galatasarayımız büyük bir camia ve hedefleri her zaman yüksek seviyede. Alınacak vasat seviyedeki oyuncularla başarı hedefi, ancak ve ancak hayalden öteye gidemez.

Milyon eurolar saçtığı için hedef tahtasına oturttuğumuz yönetimden, vasat oyunculara yüzlerce bin euro vermesini söylüyor. Sonrasında eleştiriyoruz.

Tarık Çamdal'ı defalarca stadyumda izlemiş biri olarak rahatça söylemeliyim ki,bu oyuncunun saha içiperformansı vasattan öteye gidemez. Kendisinin ne ofans ne defans gözle görülür bir farkı yok.

Sağ bekte tecrübeli hamit,veysel ve durumu belli olmayan bir sabri varken üstüne elimizden gönderemediğimiz bir eboue varken, bu oyuncuya medyada gözümüze sokulan 5-6 milyon eurolar vermek tam bir futbol amatörlüğü olucaktır.

Yakın zamanda ''Sercan Yıldırım, Yiğit Gökoğlan gibi oyunculara verdiğimiz paralar ortada. Hepsi ÇÖPE GİTTİ. 

Ayrıca yandaş fenerli medya, öyle bir algı yaratıyor ki; bu oyuncunun peşinde fb,bjk,ts varmış gibi gösterip Galatasarayımızın paralarının boşa gitmesi için tüm çabalarını gösteriyor, oyuncunun alınması için taraftarımızı baskı altına alıyorlar.

Akıllı olalım arkadaşlar. Bizim hayallerimiz büyük,hedeflerimiz geniş. Ortalama futbolculara milyon eurolar verip hem kulübü maddi anlamda zora sokmak, hem de vizyonsuz bir transfer mantığı benimsemek, Galatasaray'ın tüm değerlerine zarar verecektir.

GALATASARAY, ANCAK GALATASARAYDA OYNAMA ŞEREFİNE VE SEVİYESİNE ERİŞEBİLEN FUTBOLCULARLA BAŞARILI OLACAKTIR.

Saygılarımla. 

Not: Tüm çıkarımlarım kendi izlenimlerim ve eskişehir taraftarı arasında bile konuşulan tarık'ın performansıyla şekillenmiştir. Hakaret eden kardeşlerime aynılarını iade ederim. Tüm Galatasaraylı renkdaşlarımla nice güzel günlere.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...