Makale Yaz
f4tm4
Bu haberi yazdır
Burak YILAR!
 Tem
30
 2014

‘’Kral acımadı!’’ ‘’Kral affetmedi’’ ‘’Kraaaaalll’’

Sahi kim bu kral? Hedefi avrupada üst noktalar olan bir takımın koca bir yıl daha bel bağlayacağı (gidişat bunu gösteriyor) kim bu adam?

Amacım burak’ı sizlere anlatmak değil hangi kalitede bir topçu olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.Ancak nedense bir kesim yeni sezona burakla girilmesinde bir sakınca görmüyor.Mutlaka bir forvet alınmalı dedikçe Burak neyimize yetmiyor cevabını alıyoruz.

Gelin bu yetenek(!) abidesi kralı bir kez daha inceleyelim

Top kontrolü? YOK

Gerektiğinde üçüncü bölgede pas dağıtımı yapma? YOK

İkili mücadeleye girip büyük oranda galip çıkma? YOK

Etkili kafa vuruşu? YOK

Son vuruş düzgünlüğüyle kaleciyi etkisiz bırakma? YOK

Kanatlardan ceza sahası merkezine top sürme,orta kesme? YOK

Kısacası YOK YOK YOK!

Ancak yinede böyle kesip atmayalım,yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Hangi özellikleri var bu kralın? Sahada neler yapar bu adam?

Her ikili mücadelede bir yandan faul yapıp bir yandan hakeme bakıp faul bekleme? VAR

Forvet oynadığında ofsayta düşüp,kanat oynarsa sürekli faul yapıp,defansa 0 katkıda bulunma? VAR

1.90 lık boyuyla topa kafa vurmayı beceremeyip,iki metreden kafa vuruşu kaçırma? VAR

Kontralarda takımı yavaşlatma? VAR

Rakibe dirsek atma,küfürler savurma,hakemi kandırmaya yönelik tonlarca hareket? VAR

Pas düzgün gelirse,açısı dar değilse,topu düzgün kontrol edebilirse yaz gelirde yoncalar biterse insanlar el ele tutuşur hayat şenlenirse..kral affetmez atar! Aksi takdirde eller enseye gider ve acıların çocuğu Emrah modunda bir bakış atar ve tamam

Bir yıl daha nasıl güveneceğiz bu adama? Her maç en az 2 net gol pozisyonu harcama potansiyeline sahip bu çakma krala eyvallah mı diyeceğiz ?

Daha öncedende defalarca yazmıştım,yazmıştık burakla yollar mutlaka ayrılmalı diye ama aksine bizimkiler her yıl maaşı zamlanmak üzere yeni sözleşme yapıyor.Terim kadrosu artık temizlenmeli dedikçe bu yönde en ufak bir hamle dahi yapılmıyor

Lazioya 15 e vermeyerek en büyük hatalarımızdan birini yaptık aslında.Yanılmıyorsam %25i trabzona gidecekti ancak 15M gibi bir fiyata elden çıkarmak her halbükarda işimize gelecekti.Tr dışına çıkıp avrupada boy göstermesini istememin bir başka nedenide işin renginin buradaki gibi olmadığını KRAL’cılarında anlaması.Yarın bu adam avrupaya gitse iki günde eline bavulunu verir gönderirler.Rezil geçen bir sezon sonrası güven tazeleme adı altında zamlı sözleşmeyide,bir golden sonra kral diye bağıran taraftar profilinide orda bulamayacağı apaçık bir gerçek.

Kısaca anlatmak istediğim,istediği kadar gol atsın istediği kadar gol krallığını zorlasın bu adam bu takımın seviyesinde bir oyuncu değil! Geçen yıl defalarca şahit olduk depar atmaktan başka yaptığı hiçbir şey olmayan burak’la bu iş yürümez.Zehir gibi ayağına top geldimi acımayacak bol presle rakip defansı sık sık zor durumlarda bırakacak bir forvet lazım bize.Umalımda yönetim bu konuda artık bir hamle yapsın yoksa önümüzdeki sezon şimdiden çöp oldu.GEÇMİŞ OLSUN!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...