Makale Yaz
muratdayi007
Bu haberi yazdır
3 Kulvar Askina
 May
26
 2014

2014-2015 senesi cok ama cok onemli bizim icin. 4. yildiz savasidir bu sene GS ve FB icin. O yuzden her transfer her karar titizlikle yonetilmeli.

Ilk once Unal Aysal dan baslayalim; Bu adama haksizlik etmeyelim cunku bize son 3 yildir kazanmadik kupa birakmadi her alanda. Tamam belki bir Terim gerginligi oldu, gitti ve bitti o konu, onumuze bakalim.Bence son zamanlarin en iyi baskani Unal Aysaldir ve kiymetini bilelim.

Gelelim teknik direktor konusuna; Mancini kaliteli avrupai bir teknik adam. Bence takimi ve ligide gecte olsa cozdu. Bence bir sartla gonderilmeli, oda LUCESCU gelirse. Lucesu gelmicekse, Mancini kalsin.Cunku Lucescu dan baska yabanci gelirse onunda bahanesi "ligi tanimam lazim", "takimi ben kurmadim" gibi sozler cikacak ortaya. Turk teknik adamlarini gec zaten.

Gelelim en onemli konuya, transfer sezonu; Bence 3 kulvarda savasmak istiyorsak ona gore kadro kurmamiz lazim. FB yine ligde haftada 1 mac oynicak. Bizim her avrupa maci oncersi ve sonrasi kayip yasamak istemiyorsak ona gore alternatifli kadro kurmamiz lazim. Kalede Muslera muthis, ama Onur alirsak (cok zor) Muslera gidebilir. Sag bekte sorun var bence. Veyselin zamana ihtiyaci var, Eboue nin zamani dolmustur ve Sabri yedek olarak kalsin bence. Sag beke kaliteli bir yabanci gerek. Sol beke Alex in turk yedegi lazim. Bence alinmasi gereken isim Tarik Camdal. Semih ve Chedjou fena degil ama Omer toprak, serdar aziz, veya Sedar Tasci kesinlikle alinmali. Hem Turkler ve gencler. Bence yabanci stoper alcaksak bu isim kesinlikle Chedjou dan daha iyi olmali. Mesela Chiellini, muthis bi stoper. Orta sahada Ceyhun gonderilmeli. Selcuk ve Melonun alternatifi olarak bi Yekta ve Hamit var. Bence bu bolgeye Hakan Calhanoglu, Nuri Sahin, Emre Can veya Gokhan Inler biri alinirsa uzun seneler gorev yaparlar bizde. 8-10 milyon deger bu oyunculara vermeye. Kanatlarda Bruma TR liginde biraz zor oynar yabanci oldugu icin, ama kesin kalmali takimda. Olcan veya Gokhan Tore kesin alinmali. Hic degilse birini kesin almamiz lazim. Emre colak kalsin bence yetenekli ve iyi bir yedek. Aydin yilmaz bence gidebilir artik. Hajrovic, bence yeterli degil, oda gidebilir. Chelsea macinda eli ayagina dolandi gordu herkes. Lucas Ontiveronun kumasi iyi, kiralansin tecrube icin. Sneijder zaten en iyi oyuncumuz ve kesinlille satilmamali. Burak in yanina Mevlut ilac gibi gelir. Mevlut kesin alinmali, ve bir yildiz yabanci forvet alcaksak Umut gidebilir. Zaten yedekte Berk Unsal var bide. Burak, Mevlut ve birde cilek forvet bizi bu sene goturur. Gelelim cilegimize; Bence alinmasi gereken isimler.. Dzeko, Gomis, Manduzkic, Pato, Eto. Bunlarin en ucuzu Gomis ve genc. En yasli Eto ve o yuzden son siraya koydum. Dzeko biraz zor gibi ama Drogba icin de oyle demistik.

Kesin Gitmesi Gerekenler: Hajrovic, Aydin Yilmaz, Ceyhun, Eboue, Gokhan Zan, Umut (eger mevlut ve bir yabanci forvet alirsak tabi), Chedjou (daha iyisi gelcekse), Muslera (Onur gelirse).

Kesin Alinmasi gerekenler: Olcan Adin, Gokhan Tore, Hakan Calhanoglu, Nuri Sahin, Gokhan Inler, Emre Can, Omer Toprak, Serdar Tasci, Serdar Aziz, Dzeko, Gomis, Eto, Mandzukic.

Dedigim gibi 3 kulvarda yarismak icin takimizin 14-15 iyi oyuncusu lazim.

Chicagodan Saygilar!

Chicago Galatasaray Taraftar Dernegi

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
 
Mayıs (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...