Makale Yaz
terimci06
Bu haberi yazdır
Olmadı dimi yine olmadı...
 Ağu
05
 2011

 

  Son zamanlarda türk futbolunu derinden sarsan şike teşvik olayları hala etkisini yitirmemesine rağmen olayın baş aktörlerinin artık basında ilgi görmemesini fırsat olarak kullanmak isteyen art niyetli medya ve bir grup insan topluluğu bugün sevinçli gözlerle nasılda beklediniz Galatasarayın adının da geçmesini dimi.

  Olmadı yine istediğiniz olmadı Galatasaray yine sizin gibi fırsatçılara malzeme vermedi dimi bu yüzden sevmiyorsunuz ya yandaş medya bizi. Güneşin batmasıyla, sevinç dolu gözleriniz kaygılanmaya, aklınız karışmaya başladı. Acaba emniyetten  çıkınca Bülent Tulun’a  ne sorsak ne desekte köşeye sıkıştırsak dediniz nitekim harekete de geçtiniz ama olmadı  bir kez daha Galatasaray sizlere malzeme vermedi. Sayın Bülent Tulun sizlere malzeme yerine tokat gibi cevap verdi “kendi arabamla geldim, kendi arabamla gidiyorum”. Ama bu da sizlere yetmedi. Yeni bekleyişlere yelken açtınız her zaman ki gibi.

  Her ne kadar bu şike olayına bizi çekmek istesenizde biz bu oyunlarda yokuz arkadaşlar. Kendi yanlışlarını, hatalarını meşru göstermek için büyük takımların hepsi şike yapıyor , büyük  takımlardan şike yapmayan var mı?  diyen vatandaşlar sizlerinde unuttuğu bir gerçek var. Galatasaray En Büyük ve sizin saydığınız büyükler içinde de oyunlar içinde de biz yokuz.

Bizim büyüklüğümüz tarihiyle beslenen, geçmişine verdiği değerleri yeni nesillere aktarmasını bilen, gücünü şahıslara değil renklerinden ve tarihinden alan bir büyüklüktür.

  Sizler ve bizim şike teşvik olayının özetini yapacak olursak 3-0 yendik sizi art niyetli insanlar ve yandaş medya. Kaos ortamında ligler oynanmaz ertelensin adalet işlesin dedik fırsatçı dediniz sonra dediğimize geldiniz 2-0 oldu. Bülent Tulun tanık olarak ifade vermeye gitti. Galatasaray şikeye karıştı diye sevindiniz hemen yayınlar yaptınız ama çok geçmeden kendi arabasıyla geldiği gibi gitti haberleriniz yalan, durum 3-0 oldu. Ben yukarıdan anlaşılacağını düşünerek yazmamıştım ama yine şike şaibe dersiniz 1. golüde  anlatayım malzeme kalmasın kimseye. Büyüklüğünü koruyamayanlardan değil de En Büyük olduğumuz için 1905’ten bugüne kadar hep 1-0 önde başladık zaten. Yani biz 1-0 yapalı yıllar oldu ,sizlere hatırlatmakta bana nasip oldu.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2011
 
Ağustos (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...