Makale Yaz
leosven
Bu haberi yazdır
Yine Melo, hep Melo!
 Nis
10
 2014

Geçtigimiz Pazar yine bir derbi geride kaldi. Herzaman ki kibi, kazanan Galatasaray oldugu için, konusulan futbol degil, onun disinda yasananlar oldu. Bu kez günah keçisi Melo!

Evet belki de Melo biraz hirçin, biraz aksi ve aykiri bir futbolcu.

Evet belki de Melo'un Emre'ye yaptigi hareket dogru degil.

Evet belki de Melo rakip takimda oynasa, Galatasaraylilarda onu sevmezdi

Evet belki de belki, belki de belki...

Fakat bugün namus bekçiligi yapan medya ve tff, fb'li futbolculari melek gibi gösteren medya ve tff ve sanki ilk defa tansiyonu yüksek bir derbi oynanmis gibi davranan medya ve tff çok önemli 3 seyi unutuyorlar!

1- Galatasaray : fb derbilerinin böyle gereksiz ve yükses tansiyonda oynanmasinin en büyük sebebi, fb'nin 2000 senesinden, yani Galatasaray'in UEFA kupasini kazandigi seneden beri ektigi nefret ve kiskançlik tohumlarinin sonucudur! UEFA kupasin'dan sonra oynanan, ÖZELIKLE kadiköyde oynanan maçlara dönüp bi baksinlar! Eger bi suçlu araniyorsa, aziz yildirim diye bi "adam" var, gidigin onunla konusun!

2 - fb'de lugano diye bir "adam" vardi. hani avrupa maçlarinda krimiz karta abone olmus, avrupa'da kedi gibi masum oynayan, fakat ülkemizde nedense hiç kart görmeyen "adam". bu "adam" Melo'nun 10 kati daha agresif, daha sinsi, daha acimasiz ve en önemlisi 100 kati daha çirkefti! Daha maçin 1. dk itibaren sadece taraftari ve rakip oyuncuyu provoke etmeye kurulmus bi robot gibi dolasiyodu sahada! Ama asla ve asla Melo kadar tartisilmadi, konusulmadi! Hatta fb'nin "savasan ruhu" ilan edildi! Simdi bu takim gelmis etik ve terbiye dersi vermeye çalisiyor... yemezler! (emre, caner, volkan, meireles vs. bunlari saymiyorum bile, çünkü yazi bitmez!)

3 - pascal nouma gol sevinci yaparken malum yerini tuttugu için kendi baskani tarafindan KOVULMUS bir oyuncu. Bu oyuncu filmlerde boy gösterdi ve simdilerde programlarda ve reklamlarda boy gösteriyor! Ya madem Melo bu kadar kötü ve derhal kovulmali (çünkü kötü örnek ya) bu adam niye hala ekranlarda?! Niye ona kimse birsey demiyor, isyan etmiyor? Pascal nouma örnek alinacak birisi mi? Eger öyleyse, Melo'nun suçu ne? Ve simdilerde tff'de tuhaf bi "adam" var, Melo'nun hareketini nouma'nin hareketi ile kiyasliyan - gereken cevabi aldi zaten. Fakat onun disinda sunu sormak lazim, emre rakibine "senin kelleni keserim, seni öldürürüm" hareketi yaptiginda nerdeydiniz? medya? tff? alo, sesim gelmiyor mu?!?

Güzel bir söz vardir: "En güzel nasihat, iyi örnek olmaktir!"

Siz önce kendi programlarinizi, kendi takimlarinizi bi gözden geçirin, ondan sonra Melo'yu ve onun "kötü örnek" olusunu tartisalim!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
 
Temmuz (1)
 
Nisan (1)
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...