Makale Yaz
isibey
Bu haberi yazdır
Nasıl Kurumsallaştık Ama
 Mar
19
 2014

ALLAH a şükür kı kurumsallaştık sonunda.büyük başkan aysal ve yancılarının oyunlarıyla bu camiaya yıllarını emeğini herseyını vermiş bıze sayısız zaferler kazandırmış olan imparatoru yolladık.neden? kurumsallaşacağız , yeterince profesyonel değiliz dıye.şimdi çıkıp bırılerı demesın terımcısın dıye.ben galatasaraycıyım. Başka bırsey değil.

Hiç kımse kusura bakmasın at sahıbıne göre kişner. Futbolcuların reaksıyon göstermemesine ruhsuzluğuna koyvermesıne kızıyorum tamam ama saha kenarında o rezil herif olduktan sonra onlarada pek fazla birsey  dıyemeyız.kendını pc oyununda sanıp süreklı kafaya esen değişikliği yapması,sistemsızlığı, oyuncu mevkılerının değişmesı, gs ruhuna sahıp olmaması vs vs sonsuza kadar sayarım bu elemancını nın hatalarını..tamam fatih hoca varkende yenıldık hatta real den 6 yedık ama hangı bırımız bu kadar üzüldü o oyundan sonra? Herseyı geçtım hem oyuncular hem mancını en azından aldığı paranın hakkını vermelıydı en azından bı reaksıyon gostermelıydı…terım ın en ufak hatasında car car konuşan yonetım nerde acaba neden gıkı çıkmıyor?  transfer donemınde o kadar oyuncu alacağına 3 tane dırek as takıma oyuncu alsaydık, elımızdekı oyuncuların özellıklerıne gore mevkılerıne koysaydık ona gore bı sıstem kursaydık şu an lıgdede bu kadar kötü olmazdık.

Burak geldıgı günden berı dıyorum bu takımın forvetı degıl dıye tamam hakkını yemeyelim gol kralı oldu fılan ama o teknıge o kapasiteye  sahıp bı oyuncu değil.en belırgın ozellıgı araya kaçması ve çapraz koşuları. E bu adamın ne ısı var kanatta? Çalım yok top teknığı sıfır orta açamaz napacak kanatta bu adam?

Snejder ın mevkısını suan çocuğa sorsan bılır hangı mevkıde yararlı olacağını?adamı kanatta oynatarak bıtırdı o takımın beynını.

Fatıh hocanın ılk yılında elmander,baros,necatı,emre colak,engın baytarla harıkalar yarattık nası oynuyorduk sımdı nasılız? Resmen ligi daha 5. Haftadan çöpe attık bu sene.mali açıdanda hersey goruldugu gıbı değil borç batağındayız resmen.umarım bız haksız çıkarız ama çok daha kötü günler bekliyor takımımızı böyle gıderse..

Bu saatten sonra bence yapılması gereken tek şey; tabıkı bu rezil herıfden kurtulmak ama sayın profesyonel yonetıcılerımız ve kurumsal başkanımız o kadar kolay göndermez bunu. O kadar genç oyuncu aldık madem bundan sonra onları hazırlayalım ontıvero,umut gundoğan,koray,Veysel,hayroviç oynasın en azından umutla izleriz  en azından bi  çaba, mücadele  göruruz dıye dusunüyorum.

saygılar....





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...