Makale Yaz
fad1453
Bu haberi yazdır
Transfer Şart
 Oca
27
 2014

 Hazırlık maçlarında herkes takımı beğendi ancak ben beğenmemiştim kupa maçlarında dahi hiçbir maçta oyunu domine ederek oynayamadım. Mancini denen t.direktör bozuntusunun inanılmaz bir şekilde 3-5-2 de diretmesi işe yaramayınca da değişik taktiklere yönelmesi takımı hem fizik hem beyin olarak yorduğunu düşünüyorum. Bizim taktiğimiz 4-4-2'den başka bişe değil. Takım Hem 2 senedir alışık bu taktiğe hem de en uygunu. Tamam Sneijder var onun da oynaması gerekiyorsa 4-3-1-2 oynamalıyız ancak bunu mancini hala anlayamadı.

Öncelikli olarak ya mancini gitmeli yada 4-4-2 & 4-3-1-2 taktiğine dönmeli. Ortasaha ve defansa alternatiflere ihtiyacımız var. Defanstan Chedjou ve Dany'nin kesinlikle gitmesi gerekiyor. İyi bir yabancı bulunursa Eboue'nin de gitmesi gerektiğini düşünüyorum artık faydalı olamıyor. Ortasahadan Riera-Amrabat Kesinlikle gitmesi gerekiyor. Bu 4 oyuncunun bize hiçbir katkısı yok.

Zaten 2 senelik başkan olan ünal aysal'ın futbola hayatını adamış olan FATİH TERİM hocamızı takımdan kovması başlı başına büyük bir yanlıştı ve şuanda takım Fatih Hocasızlığa hala alışamadı. Fatih hocadan başka hiçbir teknik direktör için ASLOLAN GALATASARAY olmayacaktır bundan emin olabilirsiniz..

Alınabilecek Yerli oyuncular;

1- İbrahim Toraman (Yedek için iyi bir alternatif maliyeti yok.)

2- Serdar Aziz (Chedjou'dan daha iyi.)

3- Uğur Demirok (Düşük bir maliyetle gelebilir.)

4- Emrah Başsan (Antalyaspor'un parlayan yıldızı geleceği çok açık emin olabilirsiniz.)

5- Aydın Karabulut (Beşiktaş'tan ayrılmasına çok şaşırmıştım, değerlendiremediler ancak önce Elazığ'da şimdi de Sivas'ta asistleriyle mükemmel bir form yakalamış durumda, düşük maliyetli bir yedek oluşturabilir.)

6- Bilal Kısa (Yabancı kontenjanı ve Selçuk İnan'ın olmadığı durumlarda enaz onun kadar iyi pas yapabilen bir oyuncu olarak düşünüyorum.)

7- Ziya Erdal (Ergün Penbe'den sonra bir daha bulamadığımız yerli sol bek'e bence en iyi çözüm.)

8- Cenk Tosun (23 Yaşında ve geleceği parlak olarak görüyorum, maliyetinin Umut'tan az olacağını düşünüyorum.)

9- Özgür Çek (22 Yaşında ve bu çocuk da iş var. Defans ve ortasaha'nın solunda iyi bir alternatif.)

10- Caner Erkin (Kıymetini bilememiştik şimdi kıskançlıkla izliyoruz. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Eğer çabuk davranabilirsek Avrupa'da oynayan bir takımda oynamak isteyeceğini düşünüyorum.)

Alınabilecek Yabancı Oyuncular;

1- Andrea Ranocchia (İnter'de bu sezon fazla forma şansı bulamıyor, tam bir stoper. Güçlü fiziği ve dengesi onu benim gözümde ilk 11'in değişmez ismi yapıyor; Tabii alınırsa.)

2- Eboue gönderilirse onun yerine  Rene Osei diye 21 Yaşında bir Ganalı buldum. Gerçekten tam bir savaşçı eboue'den daha faydalı olur.

3- Sol Açık için de bir yabancı futbolcu alabiliriz Amrabat'ın yerine, Gönlümden geçen isim  Southampton'da Forma giyen Gaston Ramirez'dir.

İsim olarak transferler olmasa bile eminim isimler dışındaki tüm yazdıklarım için herkes hem fikirdir. İnşallah bunu ve daha bir çok şikayeti kaale alırlar da ona göre iş yaparlar. Okuyan okumayan herkese selam olsun. Hayırlı günler..






Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
 
Ocak (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...