Makale Yaz
elazig
Bu haberi yazdır
Galatasaray Ne Oynar ?
 Oca
26
 2014

Merhaba arkadaşlarım futbolda başarı için üç temel unsur vardır. Birincisi kaliteli ayaklar, ikincisi mükemmel beyin, üçüncüsü taraftar.

Sondan başa doğru gelelim: taraftar sahada takımını inanmalı iyide oynasa kötüde oynasa son dakikaya kadar görevini yapmalı, karşı takım bile olsa futbolun güzelliklerini alkışlamayı bilmeli.

Mancini takımı tanımamasına rağmen iki juventus maçında mükemmel bir beyin olduğunu gösterdi. İnter ve city'deki başarıları da ortada. Bizi daha ileriye taşıyacağından şüphem yok.

Galatasarayda şüphesiz bütün ayaklar çok kalitelidir ama kendi aralarında çok iyi, iyi, vasat ve kötü diye sınıflandırırsak. muslera, melo, selçuk, drogba ve snejder çok iyiler. snejder bence mesut özil'le beraber dünyanın en iyi futbolcusu (messi ve ronaldo dünyalı değil:). Takımı snejdere göre kurmamız gerektiğini düşünüyorum. 4-2-3-1 dizilişinde snejder hem orta sahayı doldurur ve takım savunmasına katkı sağlar hem de golleri ve asistleriyle takımı başarıdan başarıya taşır. Snejder yoksa Emre bu görevi yerine getiremez ve hucumda sıkıntı yaşarız bu nedenle 4-4-2 oynamamız gerekir diye düşünüyorum. semih, burak, umut, hamit ve bruma iyi oyuncular. Gerek ilk 11'de gerekse rotasyonda takıma çok fayda sağlayabilirler. Bizim  en az 15 tane çok iyi ve iyi (biri yedek kaleci) oyuncuya sahip olmamız lazım ki her yıl şampiyon olalım. Eboue, hakan balta, ceyhun, emre, aydın, yekta, engin ve amrabat vasat oyuncular. Kadro derinliği, kupa maçları ve rotasyon açısından bazıları takımda tutulabilir ancak bazıları kesinlikle gönderilmeli ve yerlerine daha kaliteli isimler alınmalı. Aykut, ufuk, eray, gökhan, sabri, chedjou, dany ve rierra'ya aslan postu "extra large" geliyor. Bunlar kötü oyuncular, aldıkları nefes sigara dumanı gibi :)) takıma zarar veriyor. Umut gündoğan, salih, telles ve hajroviç için iyi düşüncelerim var ama yorum yapabilmek için beklemek lazım.

*Gökhan inler, john tery, arda turan, ömer toprak, ramazan köse, onur kıvrak, yusuf erdoğan ve mattia destro ise önerebileceğim oyuncular.

4-2-3-1: muslera/ telles, gökhan zan, semih, salih/ selçuk, melo/ amrabat, snejder, hamit (hajroviç-bruma)/ drogba (burak). Gönlüm gökhan'ın yerine john tery, amrabatın yerine de Arda'yı istiyor.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...