Makale Yaz
f4tm4
Bu haberi yazdır
3 Maymuna devam mı ?
 Oca
15
 2014

''Siyasete karışmayalım yahu biz Galatasaray aşığıyız siyaset bizi ilgilendirmez.''

Son günlerde çok sık duyuyorum bu repliği.Kulağa mantıklı geliyor değil mi? Siyasetten bize ne ki ,biz işimize bakalım.

Peki ya siyaset bize karışıyorsa,türk futbolunu elinde oyuncak ediyorsa ne yapacağız ? Biz Galatasaraylıyız siyasete karışmayız diyip oynanan oyunlara göz mü yumacağız !?

Siyasete karışmayalım diyen Galatasaray aşıklarına bikaç sorum olacak.

Ligde oynanan Fenerbahçe-Kayserispor maçı sonrası yapılan programda Rıdvan Dilmen tribünde yapılan tezahüratları eleştirmek isterken şunları söyledi ; ''3 Temmuz sürecinde sayın başbakanımız herkesten fazla Fenerbahçelilik yapmıştır.'' Biriniz çıkıpta bu adam ne diyor,neyin itirafıydı bu diye sordu mu ? ertesi gün gazetelerde tek bir satır yazılmadı bu itirafla ilgili ! Siyasete karışmayalım diyen polyanna taraftarımız kadar yönetimimizinde suçu var çıkıp tek bir açıklama yapılmadı,yazıktır!

Malum şike davasında yargıtay kararı açıklanmak üzereyken Fenerbahçe yöneticilerinden Mahmut Uslu ve Rıdvan Dilmen T.C başbakanı ile yaklaşık 2 saat görüşme yaptı.(Aynı kayserispor maçının bikaç gün sonrası) ne konuşuldu dersiniz ? ülke gündemi bu kadar yoğunken yapılan bu görüşme kafa karıştırıcı değil mi sizcede ? GS kulübü başkanı Ünal Aysal'a tek bir randevu verilmezken hiç bir vasfı bulunmayan Rıdvan Dilmen'e 2 saat ayrılıyor,hayli şaşırtıcı öyle değil mi ?

Twitterda bir AKP üyesi,bir tanıdığıyla konuşurken şöyle bir twit attı: ''Şike sürecinde ve Sow transferinde başbakanımızın yaptıklarını biliyorsunuz sizde :)'' Daha sonra gelen tepkiler ve sorular üzerine aynı şahıs doğal olarak olayı YALANLAMAYA çalıştı ve bu bir itiraf değildir siz saçmalıyorsunuz modunda birkaç cümle sarfetti.İnandık mı ? tabii ki hayır

Gözlemleyebildiğim olaylardan sadece birkaçı bunlar yakın tarihde olduğu için yazma gereksinmi hissettim.Kısaca biz her nekadar siyaste karışmak istemsekte futbolumuz siyaset bataklığının içinde.Biz sustukça tepki göstermedikçe her geçen gün oyunlar hızlanarak devam ediyor.Durmayacaklar,her kaos ortamından yararlanıp şikeyi aklamaya çalışacaklar,biz sustukça neden diye sormadıkça hiç çekinmeden şikeyi hasır altı etme operasyonlarına devam edecekler.

Bütün bunlar olurken biz hala ''siyasete karışmayalım''naraları atmaya devam mı edeceğiz !? 3 maymun oynamaya devam mı Galatasaraylı ?





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...