Makale Yaz
muzaffercavusoglu
Bu haberi yazdır
SİTEM ve GURUR
 Eki
25
 2011

Merhaba Sevgili Renktaşlarım, Artık gözüküyor ki her sene olduğu gibi bu senede hakemleri konuşmaya devam edeceğiz. Sizler de hak vereceksiniz ki artık bu yapılanlar terbiye sınırlarını aşmaya başladı. Aslında ağzıma daha kötü cümleler,kelimeler geliyor ama biz Galatasaray'lılar olarak yapmamız gereken ve yakışan her zaman ahlaklı bir şekilde sitemimizi dile getirmektir. Ben her ne kadar ağzıma farklı şeyler de gelse terbiye sınırları içerisinde sitemlerimi dile getirmek istiyorum. Fakat dediğim gibi yapılanlar artık sınırları aşmaya başladı ve bizlerinde artık kan beynine fırlamış durumdadır sevgili renktaşlarım.

Sizlerin de tahmin edeceği gibi sınırlarımızı zorlayıp, artık sinir kat sayımızı bin kat daha arttıran maç Galatasarayımızın 21.10.2011 Cuma günü oynadığı Antalyaspor maçıdır. Bu maçın hakemi Yunus Yıldırım maçı resmen katletmiştir. Sevgili Renktaşlarım, öncelikle açıkça şunu da belirtmek isterim ki bizim de bu maçta çok harika bir futbol oynadığımız söylenemez. Hatta bu sezonun belki de en kötü futbollarını oynadığımız açıkça ortadadır. Yanlız Teknik Direktörümüz Fatih Terim'in de belirttiği bir şey var ki sahada da futbol oynatmak isteyen bir hakem yoktu. Çok doğru söyledi hocamız gerçekten hakem Yunus Yıldırım maçı oynatmamak için elinden geleni yapmıştır. Asıl delirdiğim noktalardan biri de dakika 90'ı gösterdiğinde oldu. Maça üç dakika eklenmişti. Şaşırmakla birlikte şunu da gördüm üç dakika olan uzatmayı bile bekliyemedi hakem Yunus Yıldırım.

Sayın Terim'in de incelenmesi gerektiğini söylediği şeyi buradan bende söylemek istiyorum :"HAKİKATEN BU MAÇ KAÇ DAKİKA OYNANDI". Renktaşlarım, eğer ki bir hakem böyle davranırsa sahada böyle de kötü oynanmaz dediğimiz takıma da söyleyecek fazla bir şey kalmıyor. Futbol bir konsantrasyon işidir. Eğer konsantrasyonunuzu kaybederseniz sahada futbol adına hiçbir şey kalmaz. Öyle de oldu zaten. İki takımın futbolcuları da sahada ruh gibi gezinip durdular. Fakat bunun sorumlusu sadece futbolcular değil sahaya maçı oynatmamaya, resmen Galatasarayımıza puan kaybettirmeye çıkmış bir hakemi de izledik bunun yanında. Artık konuşmak istemiyoruz.

Renktaşlarım, bu yazımdan sonra artık ben hakemleri konuşmak istemiyorum. İnşallah da bundan sonra konuşmamıza fırsat vermezler demekten başka da yapacak bir şey var mı gerçekten bilmiyorum. Zaten şike olaylarıyla başlamış bir ligin içerisindeyiz. Bir de bunlar ekleniyor üzerine ve tuzu,biberi oluyor. Hakemlere olan söylemimi şöyle tamamlamak istiyorum. LÜTFEN ÖZEN GÖSTERİN. KENDİNİZİ GELİŞTİRİN. BAŞKALARININ AĞZINA BAKIP LÜTFEN İŞ YAPMAYIN. HEPİMİZ İNSANIZ HATALARIMIZ OLUR. FAKAT BU HATALAR BİR SÜRE SONRA BİLEREK YAPMA NOKTASINA GELİRSE O ZAMAN BU TARAFTARI KİMSE TUTAMAZ. BUNU DA BİLİN LÜTFEN.

Sevgili Renktaşlarım, gelelim çok sevdiğimiz hocamız,imparatorumuz Fatih Terim'e. Kararlarının,yaptıklarının hep arkasındayım. Fakat Antalyaspor maçının ilk 11'i açıklanıyor ve beynimden vurulmuşa dönüyorum. AYDIN YILMAZ...! Yıllardır ha bu sene bişi olacak, ha bu sene artık yıldızı parlayacak, bak şu kişi sakatlandı artık kendini gösterecek demekten bıktık. Hocam Allah aşkına ne işi var o Aydın'ın sahada lütfen bana bunu bir açıklarmısın? Yine maç başlamadan "İmparatorun bir bildiği vardır." deyip maçın başlamasını bekliyoruz. Maç başlıyor ve belki de oyundan çıkana kadar bizler Aydın'ın ismini beş kere duymuyoruz. Bıktık artık böyle oyunculardan. Bizler sahada takımı için canını dişine takıp savaşan oyuncuları görmek istiyoruz. Takım savaşsın,yırtınsın,canını dişine takıp oynasın yenilsin. En ufak laf edersek ozaman gel suratımıza tükür bizim hocam. Yine diyorum sana güvenimiz sonsuz ve en iyisini yapacağına inancımız tamdır. Fakat artık temizle ruhsuzları bu takımdan hocam nolur geçen seneki gibi bir kahır senesi yaşatma bizlere...

Renktaşlarım, hocamıza sitemimiz olur. Fakat sevgimiz ve saygımız hiçbir zaman bitmez. Geçenler sitemiz www.webaslan.com da bir habere denk geldim ve gerçekten İmparatorumuzla gurur duydum. Hocamız İstanbul Üniversinde hiçbir ücret talep etmeden "Futbol Uzmanlığı" dersi veriyormuş. Büyüksün FATİH TERİM, büyüksün İMPARATOR...

Renktaşlarım, "ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TÜRK TELEKOM ARENA" başlıklı bir önceki yazımda bilet fiyatlarına olan sitemimi dile getirmiştim. Yazımın ertesi günü haberlerde hocamızın baskısıyla bilet fiyatlarının düşürüldüğünü görünce tekrar gurur duydum ve tekrarlamak istiyorum. Büyüksün FATİH TERİM, büyüksün İMPARATOR...

Sevgili Renktaşlarım, tekrar bir sonra ki yazım ile görüşmek üzere diyor. Hepinize mutlu, huzurlu ve SARI-KIRMIZI günler diliyorum.

Görüşmek üzere..

Muzaffer Çavuşoğlu





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...