Makale Yaz
sherlock
Bu haberi yazdır
Tek Çözüm Transfer Mi?
 Kas
14
 2013

Ama 2-3 tane adam lınca iş bitecek mi..Hiç sanmıyorum..Devre arası transfer yapmak zaten hem pahalı hem de riskli.Çünkü hiç bir takım iyi oyuncusunu vermek istemez.Verirse de 2-3 misli fiyat çeker..

Sorun başka bi yerde..Maçlar kaybedilir,fenev'i yıllardır yenemiyoruz kadıköy'de en formda kadromuzla bile,ama ben ilk defa bu şekilde yenildiğimizi gördüm..Maç boyunca bir an bile bu maçı çevirriz diyemeden..

Takımın sorunu ne bilmiyorum.Kim çözecek onu da bilmiyorum..Ama bence devre arası yarım yamalak transfer yapıp para saçacağımıza önce takımı toparlamalıyız..Transfer sezon sonu yapılır..

Zaten biraz toparlansak bu ligi 2. bitirriz en kötü.Avrupayı salla bu sezon..Seneye yine şampiyonlar ligi garanti..Bu seneyi pas geçip seneye hazırlanmalıyız..

Yaz dönemi en az 5-6 oyuncu alınmalı..Sadece eksik görülen sol bek ve kanatlara değil,defansa,orta sahaya forvete her mevkiiye rekabet gelmesi lazım..

Ortalıkta öyle çok fazla kaliteli yerli de yok ama Rize'den Koray,Eskişehir'den Aytaç,Akhisar'dan Bilal zaten konuşulan isimler..Belki araya 2 tane de altyapıdan ekleyebilirsek en azından bir hareket kazandırır takıma..

Bence yabancı transferi daha önemli yerliden..Muslera,Melo,gelecek vaadettiği için de Bruma hariç geri kalan hepsiyle yollar ayrılabilir..Ve yerlerine çilek olma adayı,çalışkan,hırslı yabancılar alınırsa takım ayağa kalkar diye düşünüyorum..

Ama tekrar söylüyorum önce eldeki takımın derdi ne bunun cevabının bulunması lazım..Mancini deneyimli yanında da Tugay var ki bizi çok iyi tanıyor..Bu ikisinin cesur kararlar alıp artık ağırlıklarını koymaları lazım..

Yönetime de bi çift lafım var...Sizin kurumsallık politikanıza koyiim..Ali Dürüst,A.Albayrak,A.Öztürk,Fatih Terim'i kurumsallaşma uğruna yediniz..Hadi Aslolan Galatasaray'dır diyelim,kişilere değil renklere aşkımızdır tamam..E madem böyle bir halt yiyecektiniz hiç mi gelecek planlaması yapmadınız..Bu ne biçim kurumsal yapı..Ben restorant işlettim 14 sene de,yedek aşçı,yedek garson bulmadan en nefret ettiğim adamı bile çıkarmadım işten, sırf işler aksamasın diye..Siz koca kulübü anlık kararlarla mı yönetiyorsunuz??

Kusura bakm Ünal Başkan ama sıçtın bu sefer...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...