
11
2013
Son 2 sezonda alınmayan,talip olunmayan kupa kalmadı..Bu başarıda teknik heyetin azmi ve çalışma temposu yadsınamaz.Anladığınız gibi taraftarın kalbinde özel bir yeri olan bir teknik adamdan bahsediyorum.. G.Saray'a hayatını adamış bir isimden Fatih Terim'den.Vaktinin büyük bölümünü G.Saray'a ayıran ancak bunun karşılığında kompleksli,alıngan tabirleriyle takımdan gönderilen bir isimden..Oysa ki Terim döneminde kaybederken bile keyif alınan bir görüntü vardı ,sorarım sizlere izlediğimiz Bruma Terim döneminde bir Ribery'i andırmıyormuydu?Oyunculara bu şevki,enerjiyi aşılayan bir ismi yönetim neden gönderir neden ezeli rakiplerimizin ekmeğine yağ sürer? G.Saray'ın malesef en büyük düşmanı yine G.Saray olmuştur kuruluşundan bu yana. Nedense iyi giden, başarılı isimleri desteklemek, arkasında durmak yerine kıyma operasyonuyla camiadan tasfiye ediyoruz, yeri dolmayacak bu özel isimlere vefa nerde? G.Saray'da kimse bana değerlerden,etikten bahsetmesin bunlar geride kalmış Terim gibi karakterli adamları kaybetmek bu kadar kolay olmamalı 3.sezonunda geçmişte kendisine yapılan muamaleye rağmen gelmesi olay olması gerekirken yine hunharca gönderildi..Aysal'a sorarım Terim zamanında kurumsallıktan bahsederken şimdiyse durumsal hareket ediyorsunuz her maç öncesi olağanüstü haller,takıma moral aşılayıcı konusmalar ,basına demeçler neden bunlar Terim zamanında yoktu keza sözleşme ayrıntılarıda ayrı bir kriz unsuru.
Son olarak umuyorum Mancini bu mahkum,geriye yaslanan oyun formatından sıyrılıp G.Saray'ın büyüklüğünü anlar ve ona göre taktik belirler çünkü bu bizim genlerimize uymayan bir anlayış.Aysal ve yönetimide umuyorum bir anca çatlak sesleri onarıp takımdaki eksikleri belirler ve ona göre planlamalar yapar..Takımdaki şans bulamayan isimlere ise yazık ediliyor Terim zamanında bu oyuncular kıymetli iken şimdi görev verilmeyerek harcanıyor umarım hakkımızda hayırlısı olur..

- Tatil uzayacak mı? 2023 Ara tatil ne zaman bitiyor? 15 tatil ne zaman bitiyor?
- Adana Demirspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Adana Demirspor - Fenerbahçe muhtemel 11
- Dolunay ne zaman, hangi gün? 2023 Şubat ayı Dolunay hangi burçları etkileyecek?
- Borsa neden düşüyor? 2 Şubat son dakika borsa neden düştü?
- Kargalar ne kadar yaşar? İslam dininde karga ne anlama gelir? (02 Şubat Perşembe)
- Çeyrek ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç TL? Çeyrek altın fiyatı bugün! Büyük değişim yaşanıyor (02 Şubat Perşembe)
- Bursa Bülbülü filmi konusu nedir?Bursa Bülbülü oyuncuları kimler? (02 Şubat Perşembe)
- Rüyada altın görmek ne anlama geliyor? 8 kısa maddede Altın rüya tabiri (02 Şubat Perşembe)
- Steam ücretsiz oyunlar 2023! Bu oyunları kaçırmayın, üzülürsünüz! Ücretsiz steam oyunları (02 Şubat Perşembe)
- 2023 resmi tatiller takvim! 2023 yılında resmi tatiller hangi günler? Resmi tatiller hangi güne denk geliyor (02 Şubat Perşembe)
- Kediler neden kusar? Kedi kustuktan sonra ne yapılmalı (02 Şubat Perşembe)
- Futbolda ofsayt nedir? Ofsayt nasıl anlatılır? (02 Şubat Perşembe)
- Kravat nasıl bağlanır? En kolay kravat bağlama yöntemi (02 Şubat Perşembe)
- Cemre düştü mü? Kış cemresi ne zaman düşer? Cemre düştü ne demek (02 Şubat Perşembe)
- Rüyada kedi görmek en anlama geliyor? Kedi rüya tabiri (02 Şubat Perşembe)
- Evde çilek reçeli nasıl yapılır? Kimsenin bilmediği farklı çilek reçeli tarifi (02 Şubat Perşembe)
- Kırmızı şarap lekesi nasıl çıkar? Kurumuş şarap lekesi çıkarma için gerekenler (02 Şubat Perşembe)
- Bebeklerde ateş nasıl düşürülür? En hızlı şekilde ateş düşürme (02 Şubat Perşembe)
- Kedileri uyutma yolları! Kedim uyumuyor sürekli miyavlıyor diyorsanız yapmanız gerekenler (02 Şubat Perşembe)
- Evde limon ağacı nasıl yetiştirilir? Balkonda limon ağacı yetiştirme yöntemleri (02 Şubat Perşembe)
- Cunup abdest nasıl alınır? Gusül abdesti nasıl alınır? (02 Şubat Perşembe)
- Bir ampül ayda ne kadar elektrik yakar? Led ampul ne kadar elektrik yakar? (02 Şubat Perşembe)
- Mucize formül! Duşakabin lekeleri nasıl geçer? Duşakabin kireç ve su lekesi nasıl çıkar? (02 Şubat Perşembe)
- Televizyon ne kadar elektrik tüketir? Televizyonun günlük elektrik masrafı (02 Şubat Perşembe)
- Buzdolabı ne kadar elektrik tüketir? Buzdolabının günlük elektrik masrafı (02 Şubat Perşembe)
- EYT emekli maaşı hesaplama, EYT maaş hesaplayıcısı (02 Şubat Perşembe)
- Halis Ağa deliriyor, tarih yazan sahne! Yalı Çapkını bölüm fragmanı! Yalı Çapkını yeni fragman! (02 Şubat Perşembe)
- Baş Ağrısını Dindirmenin İlaçsız 10 Yolu (02 Şubat Perşembe)
- Spotify Aile Hesabı Nasıl Oluşturulur? İşte en kısa yolu... (02 Şubat Perşembe)
- Ülke puanı kaç oldu? UEFA ülke sıralamasında kaçıncı sıraya yükseldik TÜRKİYE) (02 Şubat Perşembe)

