Makale Yaz
haci677
Bu haberi yazdır
Bumu Galatasaraylilik?! Bu mu VEFA?!
 Eyl
27
 2013

Slm ve hayirli cumalar ilk olarak,

son günlerde yapilanlar beni derinden özümüsdür bir Galatasarayli olarak.

Sadece Fatih hocamiza-Efsanemize-Bababmiza hakaret edici cekilde kofmadilar. Ayni anda Galatasarayin kültürüne , Galatasaray degerlerine ve bunlara deger veren insanlarin suratina 100yilin tokatini vurdular.

Fatih Terim bu camiada sadece bir Antrenör degil ve olmayacakdirda hic bir zaman.

Nasil Ali sami yenler...Metin Oktaylar Galatasarayimiz ile birlesmiz ise bir Fatih Terim de Galatasarayin altinda bir birlesmis bir isimdir ve bunu kimse Inkar edemez.

Fatih terim ile sen yolarini ayira bilirsin. bundan dogal bir sey yokdur futbol-spor dünyasinda ama sen hic bir zaman hic bir zaman bu cekilde bu kulüpnpn ferdi taslarindan olmus bir ismini hakaret edircisine tekmeyi vuramasin.

bu tekmeyi sadece Fatih Terime vurmuyorsun. bu tekmeyi Bütün Galatasaraylilara -bütün metin oktaylara -bütün ali sami yenlere ama belkide daha önemlisi Galatasaray ya vuruyuorsun.

Bu asla Af edilecek bir yani olamazdir ve olmamlidir. Sen sayin BASKAN(!) Ünay Aysal dedigimiz insan özür dileyerek kendini ne zanediyorsun ?!

daha cok degil 2 seneye kadar öncesinde bu Altin Galatasaary tarihimizde hic ismi düsmeyen birisi olarak ve zoraki cekilde Paran var diye bu camiaya getirilen bir isim olarak biraz fazla uzun boylu olmadin mi ?!

Belli ki ne Galatasarayligi biliyorsun nede o degerleri hayatin boyunca ögrene bilmisin maalesef yoksa hic bir Galatasarayli ne olursa olsun Fatih terime bu hakaret edircesine kapayi göstermekten ziyade sirtindan vurarak atmazdin  ama sen onu Galatasaray dan atamzsin. ordaki isini almis ola bilirsin belki sana verilen o Serefli Baskanli makafani kunlanarak ama Galatasarayin altinda 100 yil sonrada onun ismi yazilacakdir Metin oktay-ali sami yenler ile birlikde ama sen yarin kacacaksin belkide ve 100 yil sonra bir avrupali damat vardi diye hatirlanacaksin belki ama ismin unutulacak.

Galatasaray bir $irket degildir, Galatasaray sadece bir kurum degildir, Galatasaray sadece bir Spor Kulübü degildir !!!

Galatasaary 500yili gecmis Tarihi ile bir Kültür ve Hayat felsefesidir ilk önce ve en önemlisi !!!

Fatih hoca hic sezini cikartmadi o cok sevdigi Galatasarayina zara gelmesin diye.

Ama artik konus be Baba. yeter artik!!! senden gelen zarar Galatasaraylilar icin bir sereftir. asil zarar verenlere tokati vur ve gercekleri hislerini söylerek onlari orda def et.

Bu Gercek Galatasaary taraftari neler oldugunu cok iyi biliyor. Nasil 2000 yilinda seni suclu yaptirlarsa simdide ayni cekilde denediler ama bu sefer kokutular be Baba yüzlerine bulastirdilar.

2000 yinda nasil haftalarca sözlesmeyi gel fatih diye beklediginde suartina bile bakmadiklari gibi gitmek zorunda kaldiysan ama nasilda 2004 yilinda canaydin babamiz oglum bu sefer olmadi, basaramadik deyip sende karsilikli olarak evet baba yapamadim af et beni diyerek cekini alip hüzünle bir daha Galatasaraya gelmem dediysen. cünkü Galatasaray ya kendini layik göremedin ve ugratin zararlardan bu camia ya bidaha gelemem diyerek bizi anlayanlara bilenleri aglatiysan. simdide Aslolan Galatasaraya gelip o dönem kendine göre kalmis borcunu Annanin emdigin ak sütü helali ile geri ödemisinir.

Sen sadece kupa-sampionluklar ile efsanelesmedin be hocam.

Sen kücügüne büyügüne saygini esirgemeyen vefafar babacan insanligin ve gercek Galatasarayli olarak Efsanelesen bir insanin.

Saha kenarinda Meslegin dolayindan dolayi ve Galatasarayin aski ile verdigi duygu patlamalarini seni bilmeyenler seni cok yanlis degerlendirdi ama Baba bilmiyordi seni , bilmiyorlardi senin icindeki o Galatasaray sevdasini yanan atesini.

Aslolan Galatasaray diyerek seni asla unutmayacagiz seni satanlari harcayanlarida ASLA AF ETMEYECEGIMIZI söylerek ALLAH YOLUNU ACIK OLSUN GRANDE IMPARATOR FATIH TERIM !!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...