Makale Yaz
keanu
Bu haberi yazdır
İmparator Fatih Terim
 Eyl
26
 2013

Kıymetli ve çok değerli hocam ;

Haberi aldığım dakikadan beri inan hala şoktayım.Ben bunu her hangi bir spor adamının takımından,kulübünden ayrılığı gibi görmüyorum çünkü sen bizim için çok özelsin..

Nasıl tarif etmeliyim ki sana karşı olan bu sevgimi baba gibi , yar gibi , kardeş sevgisi gibi bir sevgidir bu.İnsan bırakın tanımayı göz göze bile gelmediği bir insanı nasıl bu kadar sever , nasıl bu kadar güvenir , inanır , gidişine yıkılır ?

1453 Yılında doğdu Fatih Sultan Mehmet han , 1953 Yılında bir Fatih daha dünyaya geldi.Tam 500 yıl sonra yine tarihte yapılmayanları yapmak için.Ben GALATASARAY!a imzamı 1974 'te attım derken o imzayı attığın anda bile yanında taçsız kralımız Metin Oktay'ın olması bir tesadüf değildi elbet.Yıllarca sırtında taşıdığın şanlı parçalı formanla bir şampiyonluk göremediğin tüm yılların acısını Teknik Direktörlük hayatında çıkardın fazlasıyla ve büyük atamızın İstanbulu fethinin aynısını futbolda yaparak Avrupayı sallayarak , yıkarak aldığın Türk Futbol tarihinin en büyük başarısını yakaladığın yıllarda adını Parçalı tarihine altın harflerle yazdırdın.

2003 te gidişinle bir kez daha yıkılırken bir gün mutlaka yeniden döneceğini biliyordum geriye.Ne kadar çok sevinmiştim 2010 yılında tamda dibe vurmuşken yine fetihe çıkacaktık Avrupaya.dedim ki kendi kendime artık tüm camiamız anladı hocamızın değerini bundan sonra yaşlanana kadar bizimle olacak nasılsa imzasını 1974 te atmıştı ne sözleşmesi ne kalemi ? Gönüldendi imzası..

Yine şahlandık , yine ayaklandık , yine kükredik , yine pençeledik..Aldığımız kupaları sayısını unuttum 2 yılda..Hele hele elini kalbine götürdüğün , tüm yüreğini sahada oyuncularına yansıttığın , alnının akı gibi tertemiz , lekesizce hem de 200 yılda bir gerçekleşme ihtimali bile bulunmayan en büyük ezeli rakibinin sahasında kaldırdığın şampiyonluk kupasıyla bizi o kadar mutlu ettin , o kadar sevindirdin ki .. yaşattığın bu sevinci dünya dilleri tarif etmeye yetmez hocam..

Ama gel gör ki en büyük başarılar bile beğenilmiyormuş.Gel gör ki dışarıdan alınmayan darbe içeriden alınıyormuş .Hem de içerideki bu güçler dışarıdakilerden daha büyük düşmanmış sonunda gösterdiler gerçek yüzlerini...Ama bu büyük taraftar neyin ne olduğunu çok iyi biliyor hocam er ya da geç bunu size-bize reva görenler hak ettiklerini bulacaklar bulmasına da olan sensiz geçen yıllarımıza olacak.Çok korkuyorum hocam seni bir daha sahamızın kenarında ,Florya da ,takımın başında bir daha görecekmiyim çok korkuyorum.Hocam ne olur çık söyle 1974 ü hatırlat tekrar , bir gün elbet de lütfen açıkla artık ne yüreğim dayanıyor ne de kalbim , artık gözümdeki yaşlar tutmuyor , ellerim titriyor , boğazım düğümleniyor .Lütfen hocam bir gün elbet de başka da bi şey deme ...

Bize yaşattıkların için , hayal ettirdiklerin ve hayal edilemeyenleri gerçek yaptığın için çok çok teşekkürler hocam.. Ve son olarak her zaman dediğin gibi , senin sözlerinle  ;

Kaybetmekten KORKMA Bir şeyi  kazanmak için bazı şeyleri kaybetmelisin ve unutma kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin...

GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ İMPARATOR FATİH (SULTAN) TERİM

Halil SAĞIROĞLU






Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Eylül (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...