Makale Yaz
sezar57
Bu haberi yazdır
Skor ne olursa olsun...
 Eyl
19
 2013

Salı günü oynanan Real Madrid maçını ve skorunu artık bir şekilde unutup önümüzde ki maçlara bakmamız lazım. Pazar günü çok önemli bi deplasman maçımız ve son haftalarda form grafiği yüksek ve başarıya aç bir takım var. Bu maça sağlam 11 ile çıkıp alması gerekiyor. Faka ŞANLI TARAFTARA 6-1 lik mağlubiyeti unutturup güzel bir oyunla güzel bir skor almak gerekir bence. İsterseniz biraz takımda ki sıkıntılardan bahsedelim:

Burak: Transfer döneminde Lazio'ya gitti mi takım da kalacak mı gibi nedenler kafasının karışmasına sebep oldu kendini artık GALATASARAY gibi bir takımda mutlu hissetmiyor ve sezon sonu ne olursa olsun artık takımdan ayrılması ve onun yerine gerekli takviyenin yapılması gerekir.

Drogba: İlk geldiğinde herkez gibi bende heyecanlandım. Bir dünya yıldızı yaşlı da olsa takımımıza artı avantaj oldu. Çünkü ismi yetti dünyaya ama maç içinde profesyoneliğini artık tartışmak gerekir. Yıldız olduğu için her duran topu kendisi kullanmak istiyor ve kaleyi bulan pek fazla frikiği yok. 

Sneijder: Takımın sistemini bozan oyuncuların başında geliyor. Hazırlık maçlarında ki performansı acaba bize eski Sneijder döndü mü? sosrusunu sordurmadı değil. Ama vasat futboldan başka yaptığı bir şey yokmuş gibi birde sistemi bozup takıma zarar veriyor. Sırf sneijder üzerine sistem kurulduğu için yerli Xavi diye lanse ettiğimiz Maestro Selçuk İnan kanatlarda oynuyor ve performansı düşük olduğu için takım hücüma çıkamıuyor.

Umut: Bu takımda yedek oyuncu değil son dönemdeki performansı Burak'dan kat kat iyi ve banko 11 de oynamasu gerekir.

Danny: Kendini profesyonel zannediyor ama değil acemice hareketler ve yaptığı dengesiz fauller sezon başından beri taraftara saç baş yoldurdu. Danny devra arası kesinlikle gönderilmeli veya kiralanmalı.

Riere: Devşirme sol bek fakat Real madrid maçında sahanın iyi oynayanlarından biriydi kesinlikle Riera gibi bir oyuncuya bu takımın ihtiyacı var.

Melo: Agresif, sert ve taraftarı ateşlendiren bir oyuncu alternatifide yok. Bu sene lige de iyi başlangıç yaptı. Biraz daha izlemek lazım.

Eboue: Çirkef futbolu artık beni usandırdı. Yere yatınca kalkmak bilmiyo. Küçük bir müdahalede yerde kavranıyor. Real maçında Sabri olsaydı eğer İsco'nun attığı gole kesinle müdahale ederdi.

 

Beşiktaş maçına Fatih Terim ben olsam şu 11 ile çıkarım

 

             Muslera

Sabri  Semih  Gökhan Zan  Riera

              Melo

Bruma  Selçuk İnan  Amrabat

          Umut Drogba

 

 

Sneijder ve Burağı 3-4 hafta takıma almayıp kafalarına bazı şeylerin dank ettirmesi sağlamak lazım ve büyük takımın oyuncuları oldukları hatırlamaları gerekir.

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Eylül (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...