Makale Yaz
terimmm
Bu haberi yazdır
Fatih Terim
 Ağu
21
 2013

 

Malumunuz Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı görevini bıraktı. Hiddinkide arar olmuştuk resmen. İlk düşünülen isim İmparator.

Şöyle olaya farklı pencerelerden bakmak gerektiğini düşünenlerdenim.

Abdullah AVCI; Fatih Terimin Milli Takımda görev vermediği, küserek ayrılan, daha sonra gelen Galatasaray tekliflerini hep büyük bir hocaymış gibi çeviren kişi. Selçuk takıntısını Fatih TERİM' e inat yaptığını düşündüğüm şahıs. Eğer gömlek 1 boy değil 5-6 boy fazla gelirse karizma sıfırlanır. Neyse seneye İBB dönerse seyirci baskısı, medya olmadan devam.

Şimdi gelelim asıl konumuza; Fatih TERİM ilk düşünülen isim. Peki sezona başlamış, Avrupa hedefleri olan bir teknik adam sezonda 5-6 maç yapacak diye, batırdığınız Milli Takımı kurtarma şansı yokken talep neden. Ne zaman Terimin görüşlerini aldınız, yapılanmalarda dinledinizde aniden U dönüşü.

İlk isteyen kim Göksel GÜMÜŞDAĞ...Kim şike sürecinde telefon kayıtları aşikar olan hala daha futbolun içerisinde yer almaya devam güce tapan zat. Weboyu Aziz YILDIRIM' a yalakalık olsun diye kendi elleri ile pazarlıksız veren kişi.

Yıldırım DEMİRÖREN Ünal AYSAL' dan izin alarak Terimle görüşmek isteyen kişi. Daha yakın zamanda yabancı sınırlamasında Terim ve diğer teknik adamların, futbol adamlarının görüşlerini önemsemeyen biri. Sınırsız yabancı ile sözleşme imzalamayı Beşiktaş Başkanı iken Çarşı Grubuna şirin görünmek için, koltuğunu kaybetmemek için, kulübü batırdığı anlaşılmasın diye çıkarttırmış şahıs. Federasyon kurulunda Galatasarayı şike ile suçlamış, kupa vermemek için fellik fellik kaçmış, Galatasaray yönetimini kaale almamaya özen gösteren  odun. 

Ünal AYSAL ise görüşmeye izin veren kişi. Fatih TERİM' i yalnızlaştırmaya çalışan kişi. Başarılı olursa sözleşme yenileriz deme cüretinde bulunan başkan. Fatih TERİM sayesinde gemisini yürüten kaptan. Terimin gitmesi sanırım ekmeğinize yağ sürer. Suya sabuna dokunmadan gider, her yer bana kalır, tek adam olurum düşüncesinin sahibi.

Fatih TERİM' i böyle gönderemezsiniz. Çok değil 2 aya çuvallarsınız. Olan yine biz taraftara olur. Yine Fatih TERİM' i Ali DÜRÜST' ü beklemeye başlarız. Nedir kardeşim sıkıntınız. Bu saat tıkır tıkır işliyormu, en önemli işlevi Terim ve Futbolcular mı? Nedir karın ağrınız...

Fatih TERİM' le Milli konudur telefonda görüşebilirsiniz ama izin vermek neyin nesi. Açık kapı bırakmaktaki amaç ne. İçine edenler temizlesinler. Önce kendilerini temizlesinler ve gitsinler.

Mustafa DENİZLİ, Şenol GÜNEŞ ne güne duruyor, onlar üstelik boşta. Başarı derseniz onlarda başarılı. 

Amaç Galatasarayı durdurmak...Yahu siz değil misiniz topu yere vurdu diye adamı 6 aydır tribünde oturtan. Çünkü herkes şunu biliyor. Fatih TERİM' in olduğu yerde diğer takımlar 2. sıradadır. Bu adam UEFA' yı aldı, Milli Takımı Avrupa 3. sü yaptı gene size yaranamadı. 1 hafta sonra defterini dürmek için fırsat kollamaya başlarsınız.

Terimin her mimiğini göstererek antipatik yapmaya çalışanlar Biliç' in sigara keyfini neden göstermez. Fatih TERİM yapsaydı vatandaşlıktan çıkarmak için girişimlere başlardınız.

Futbol Federasyonu samimi değildir. 2. 3. adamları ve gazeteci bozuntusu yaveri daha geçen yıl demediğini bırakmamıştı Terime. Ne oldu Milli duygular. Yesinler sizi. İlk önce şikeye ve kişilere ceza verin, Azize eğilmeyin, güce tapmayın Milli Takımlar 2 yıla kendine gelir.

Fatih TERİM ile Federasyonun görüşmesine profosyonelleşme nutukları atan Ünal AYSAL' ın Milli Duygularla! izin vermesi samimi değildir. Başkan bu kulüpte kimse tek tabanca olmadı olamaz. Bunu anlayacaksın ama dua et İmparatora. 

Aklınızı başınıza alın Faruk SÜREN gibi olaya yaklaşır ipe un sererseniz bunca emek boşa gider ve sonunuzda onun gibi olur. 

Ali DÜRÜST başkan olmadan sanırım İmparatora rahat yok.

SAYGILAR...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Ağustos (2)
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...