Makale Yaz
terimmm
Bu haberi yazdır
Yarım yamalak işler
 Eki
24
 2012

Olimpiyat stadında oynatıldığımız günler geldi aklıma...

Rüzgar paneli koyacağız siz yeterki oynayın dediler. Panelleri rüzgar uçurdu, yandı bitti kül oldu. 

Ali Sami Yeni verin stad yapalım dediler. İstanbulun en değerli arazisinden olurken dağın başında boş bir arazide çevre düzenlemesi olmayan, metrosu çalışmayan, projede olmasına rağmen tavanı yapılmayan bir stad yaptılar. 

Kaç milyon devlete karımız olmuşken yüzümüze vurdular, size stad yaptık dediler. Tavanını yapmadıkları gibi koltuklara, localara el koydular, bide her sene rüşvet vereceksiniz dediler. 

Stad hazır değildi, başkan stadı erken açalım belki seçimi kazanırım diye tutturdu. Açılışı şölene döndüremeden, ligde dökülen takıma açılış imkanı verdiler. Bayraktardan yediğimiz azarda cabası...Sonra anlaşıldı ki burası parti kurultayları için bir gövde gösterisi olarakta kulanılabilirdi. Madonna konser vermek için sırf bu stadı bekledi...Amme hizmetimi yaptınız, diyetmi verdiniz, yoksa Şampiyonlar Liginden dahamı fazla kazandınız. Ligde Şampiyon olamasınızda yazın konser paraları yeter size.

Yöneticiler gereksiz konuşmaları bırakın, işinizi yapın, öncekilerden farkınız olsun...

Stadı aldık zemini, çimi yok. Drenajı doğru düzgün yapılmamış. Geçen yıl çimi getirttik. 300-500 bin Euro verdik düzelir dedik. Öve öve bitiremediler. Bir senede saha çöktü. Yazık değilmi bu paralara. Türkiyede bütün statlar böyle. 

40 bin küsür kombine satacaksın ama böyle bir futbolu bırak böyle bir sahayada mecburen katlanacaksın. Saha iyice mahvoldu, daha kış bastırmadı, taraftara bu zeminde futbol resitalleri sunarsınız artık. Yazın ağustos böceği gibi yatıp, Meloyu alacağım diye enerjinizi harcamasaydınız belki stadada zaman ayırırdınız. İşinizi düzgün yapmıyorsunuz beyler. 

EEEE çok yağmur yağdı. Yağacak arkadaşlar, karda yağacak. Kışya yaz havası beklemek biraz el insaf. Örnekleri var beyler. En yakını Euro 2012. Realin Barcanın sahaları var. İddia ediyorum bizden fazla para harcamıyorlardır.

Bu sene çok para getirecek sebze dikin sahaya Şampiyonlar Liginden daha fazla kazanırız. Ekilmeye hazır, çapası falan yapılmış. 

Birazda futbola değinelim. Futbol değil HARRA HURRA. Son iki maçtır acaba Rugby' mi izliyorum diye kanal değiştirdiğim oluyor. Savaştamıyız kardeşim. Şampiyonlar Ligi burası, sen ne kadar hakettinse o da o kadar haketti. 3.lig takımı muamelesi yapmak biraz ayıp.

Manchester maçında topa basan, sakin, hataları olsada akıllı oynayan, 90. dakikaya kadar golü arayan bir takım vardı. Yenilsekte futbol bu dedik. 2 maçtır aceleci, ilk yarı üç atmak zorundaymışız havası, elleri ayakları birbirine dolanan oyuncular, rakip kapanmışken hızlı oynama telaşı, boşa top kayıpları, kedinin yumakla oynadığı gibi kendimizi gereksiz yormamız, inanamıyorum...Hele ki akşam o ağır sahada sakatlık vereceğimiz malum bu kadar agresif olmaya, suda gitmeyen topa kızmaya, zorla dürtmeye gerek yok. Gitmiyor mübarek görmüyormusun, şişir ilk yarı. İkinci yarı oynayacağımız zemin daha iyi yorma kendini, sakat verme...Ama nerdeee...

Gereksiz sarı kartlar, kaleci topu yumrukluyorken bize geleceği malum topları gereksiz, anlamsız, akılsız faullerle kesmeler...Say say bitmez...

Formayı adaletli dağıt hocam. Topta sibob arayanların dikkatini çek hocam.Bu takımdan tecrübeli Necati gönderilip Reinacı Sercan bırakılmaz hocam. Ufa varkende bu takıma defansif takviye şarttı hocam.

Ligi bırakmayın bari hocam...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Ağustos (2)
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...