Makale Yaz
ekselanz
Bu haberi yazdır
Galatasaray'ın Olmazsa Olmazları....
 Haz
13
 2013

Merhaba sevgili Galatasaraylılar,

Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki bir takımın taraftarı olmak demek başarıları ile sevinmek olduğu kadar başarısızlıklarına da üzülmektir. Biz futbol aşığıyız Büyük Galatasaray’a gönülden bağlıyız ama içinde şiddet barındıran birer fanatik asla değiliz. Amacımız takımımızın oyunuyla keyiflenmek ve elde ettiği başarıyla övünmektir. Yenildiği zaman bile bunu hazmedebilmek ve takımımızı alkışlayabilmektir. Çünkü hiçbir talkım yenilmez değildir.

Sevgili Galatasaraylılar bence taraftar bir takımın her şeyidir ve öyle olduğunu takımına hissettirmelidir. Sadece maçını izleyen değil alınan kararlara da etki eden, yapılacak transferlerde fikrini belirten, gönderilecek oyuncular için görüş belirten kısacası her alanda fikir üreten taraftar gerçek taraftardır.

Bütün bunlardan yola çıkarak şunu belirtmeliyim ki Fatih TERİM bizim için çok önemli bir şahsiyettir. Galatasaray’a saatlerini, yıllarını, ömrünü faydalı olmak için verebilecek başka bir çalıştırıcı tanımıyorum. O halde Fatih TERİM bizim olmazsa olmazımızdır.

Başarıları ve Galatasaray’ımıza kazandırdıkları ortadadır. Onun takıma verdiği ruh ve coşku bizi diğer takımlardan ayıran en önemli özelliktir ve hatta diğer birçok takımın elde etmek için çok uğraştığı ama bir türlü başaramadığı çok önemli bir özelliktir.

İzlediğim bir programda en güçlü rakiplerimizden bir takımın eski yöneticisi Galatasaray’ın yakaladığı başarıyı yakalamak için Fatih TERİM’e astronomik bir rakam önerdiklerini ancak TERİM’ in kabul etmediğini itiraf etmiştir.

Bütün bunları anlatmamın sebebi sağlam bir temelimizin olduğunu vurgulamaktı. Şimdi takımıza baktığım zaman şunu görüyorum. Taraftar mükemmel, Teknik heyet mükemmel, Yönetim mükemmel..... peki ne kaldı geriye .... Tabi ki mükemmel bir takım kurmak ve işin ehli olan İmparator a teslim etmek.

Geçen iki yıl şampiyon olduk ki bu gidişle önümüzdeki birkaç yıl da da şampiyonluk bizim olacak büyük ihtimalle… Bu kadro şampiyonluk için yeterli peki şampiyonlar şampiyonu olmak için yeterli mi.... Tabiki HAYIR...

Yapmamız gereken real madridle, bayernle, barça ile ve diğerleri ile kafa kafaya mücadele edebilecek bir kadro oluşturmaktır. Sneijder, Drogba, Burak,Umut, Selçuk, Hamit, Muslera, Ambrabat, Semih, Eboe, Dany gibi futbolcular bu takımın olmazsa olmazlarıdır. Bu futbolcular ASLA ama ASLA SATILMAMALIDIR. Aksine diğer alanları dolduracak, özellikle kanatlardan çok etkili olacak oyuncular hem de marka oyuncular alınmalıdır. Bizin nokta atışı orta kesebilen oyunculara ihtiyacımız vardır. Ortadan Selçuk, Sneijder, Hamit dikine oynayabilirken kanatlarımız sönük kalmaktadır. Bence yapılacak transferlerde sağ ve sol açığa o alanları koridor yapacak oyuncular transfer edilmelidir ki asıl hedefimize ulaşabilelim.

Hedef şampiyonlar ligi şampiyonluğu ise bu başarılı yönetim bu mükemmel teknik heyet bu süper kadroya gereken takviyeleri yapmalı ve şanlı tarihimize bir büyük fetih daha eklemeliyiz.

Saygılarımla.....

Galatasaray aşığı....

Ali Kambur...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...