Makale Yaz
xwerswoodx
Bu haberi yazdır
Ünal Aysal ve Seçimler
 May
30
 2013

Öncelikle herkese selamlarımı iletiyorum ve bu yazımı okuduğunuz için teşekkür ediyorum.

Sitede bir çok yorum yapılmış, bende düşüncelerimi açıkca paylaşmak istedim. Öncelikle Ünal başkanımızı korumamız gerektiğine inanıyorum. İki sene önce takımı devraldığında hiç kimse şampiyon olmamızı beklemiyordu, ama eğer fenerbahçeyi yenersek, 10 puan fark açarız demişti. Dokuz puan fark ile bitirmiştik. Kimisi buna tesadüf, kimisi tecrübe der.

Senelerdir hemen hemen her ay konumuz borçlar olurdu. Ünal başkan bunların hepsini bize unutturdu. Artık neredeyse iki, üç ayda bir borçlarla ilgili haberler duyuyoruz. Drogba, Sneijder gibi oyuncuları Galatasaray'a kazandırdı.

Şimdi bir seçim sırasında konuşan iki, üç yöneticinin sözü ve medyanın gazı ile Ünal başkanımıza destek çıkmıyorsunuz. Gerçekci olacağım, bu seçimin nedeni çok net. Sen iki sene başarılı gidiyorsun, iki şampiyonluk almışsın, bir sene daha riske girip sezonu kötü bir yerde bitirdiğinde, sonraki seçimde seçilme şansın azalıyor. Fakat iki senelik dönemde iki kupa alıp, şampiyonlar liginde yarı finali sen hakem hataları ile kaçırıyorsan, senin elin bu seçimde çok sağlamdır. Neden riske atsın ki? Gelecek sezon şampiyonlar liginde gruplarda 4. olduk elendik ne olacak? Tekrardan seçilmeyecek. Ama şimdi rahat rahat 3 senesi olacak ve bu 2 sene de yine iyi işler yapabilirse belkide 3 senesi daha olacak.

Ali Dürüst, Albayrak bunlar taraftarın gönlünü kazanmış insanlar çünkü taraftarlar. Ama bir yönetici olarak ikiside futboldan zerre kadar anlamıyorlar. Aysal yönetimi değiştirmeyi bu yüzden istiyor bence, çünkü daha iyi başarılar için futboldan daha iyi anlayan insanlara ihtiyacınız vardır. 

Fatih hoca gönderilecek diyenlere de şunu söyleyeyim. Fatih hoca gider, yerine bir başkası gelir. Fatih hoca büyük bir teknik adam ama elbet bir gün Galatasaray'ın başından gidecek. Galatasaray 108 yıllık bir klüb. 108 yıldır Fatih hoca mı vardı başında? Tamam kabul ediyorum çok çalışıp başarıyı getirebiliyor ama eminim ki zamanında diğer hocalarada Drogba, Sneijder gibi oyuncular transfer edilseydi, onlarda başarılı olurlardı. 2-3 milyon transfer bütcesi ile ancak türkiye de ki yaşlı oyuncuları ve tanınmamış oyuncuları kadrona katabilirsin. Zamanın da Galatasaray bu şekilde başarılı olma çabasındaydı.

Şimdi sadece oturup gelecekte ne olacağını izlemek düşüyor bize. Bir oyuncu, bir teknik adam veya bir başkan değil Galatasaray. 108 yıllık tarihi var, bu yüzden bir biriniz ile kavga etmekten vazgeçin, çünkü biri gider biri gelir.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Mayıs (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...