Makale Yaz
sencersnejder
Bu haberi yazdır
2000-2013
 May
26
 2013

taffarel-capone-bülent-popescu-ergün-okan-suat-ümit-hakan-arif

yıl 2000.. bu kadro dönemine damga vurmuştur.. yıllar geçmiş halen dillerde..ve başta fatih terim..  2000 ruhu

kuşkusuz uzun yıllar 2000 ruhunun gelmesini bekledik durduk. her sene yeni bir umutla "yeni hagi1" transfer ettik. lincoln misimovic elano blumer.. fakat hiçbiri memnun etmedi.. yeni hagi olarak lanse edilmek bile ağır bir yüktü onlar için, nitekim kaldıramadılar, gittiler. hiçbiri hagi gibi kariyerli değidi. madrid barcelona forması giymedi. ülkelerine geri döndüler nihayetinde

2013 devre arası galatasaray "yeni hagi"sini transfer etti, wesley snejder. kuşkusuz bu isim diğer hagilerden daha kariyerli. cv'sinde ajax real madrid inter gibi üst düzey takımlar var ve hollanda milli takımının kaptanı.

geride bıraktığımız sezonda stoper eksikliğinden dolayı hayıflandık durduk. yönetim bu kez erken davrandı ve fransada yılın en iyi stoperini transfer etti. izlemedim fakat referansları epeyce güçlü. rigobert song örneğini de göz önünde bulundurursak kamerunlu doğru isim diye düşünüyorum.

yabancı kısıtlaması... muslera eboue chedjou snejder drogba.. bir yabancı hakkımız kalıyor ve o da mecburen sol bek mevkisi için kullanılacaktır. bu şartlarda melonun transferi pek olası gözükmüyor. o halde ön libero için üst düzey tek türk oyuncu var, gökhan inler. bonservisi yaklaşık 15m.euro.. zor transfer gibi duruyor fakat olursa katkısı büyük olur diye düşünüyorum. meloyu aratmayacağından eminim.

sol bek. yıllardır kanayan yaramız. ülke olarak bir sol bek yetiştiremedik. bu yüzden yabancı olmak durumunda. carlinhos ismi 2 sene yazıldı, çizildi ve yönetim de doğruladı. 3. sene yine aynı isim. ben sıkıldım şahsen. yani başka oyuncu mu yok arkadaş. cityde kolarov clichyden ötürü pek forma şansı bulamıyor şayet transfer edilebilirse o boşluğu dolduracaktır.

4-3-1-2 uefayı getiren kadronun oynadığı sistem ve terim yine aynı sistemi oturtmaya çalışıyor. ve sistemin en önemli çarkı orta üçlüde xelçuktan başka doğru düzgün oyuncu yok. g.inler alınırsa defanif sorumluluğu alır ve 3.isim ya hamit olacaktır ya da yeni transfer. alper transferini bu yüzden istedi terim ve bence  mevki için en doğru isim nuri şahin olacaktır. bonservisi 8m.eruo. eğer ikna edilebilrse çok çok önemli transfer olur.

muslera-eboue-semih-chedjou-kolarov-nuri-inler-xelçuk-snejder-drogba-burak

bu oyuncular ve dizilim 2000deki takımla benzerlik göstermekte. tabi bunlar benim fikirlerimiz, sayın terim neler düşünüyor bilmiyorum. bekleyelim görelim. öyle görünüyor ki bu yaz transfer dönemi çok daha heyecanlı geçecek. şampiyonlar ligi gelirini bu sene de aldık ve gelecek sene de almak için yine doğru yatırım yapacağımızdan şüphem yok.

iyi günler dilerim...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Mayıs (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...