Makale Yaz
ankaralisinan
Bu haberi yazdır
Kıskançlık !
 May
16
 2013

Sezona Şampiyon olarak giren Cim Bom devre arasında yaptığı dünya çapındaki 2 (Drogba-Snider) muhteşem transfer ile adeta tüm dünyayı sallamış ve tüm dünyada yeniden ilgi odağı haline gelivermişti. Bir de bunun üstüne ardarda Şampiyaolar Ligi'nde alınan harika sonuçlar eklenince bol keseden sllayan bazı yandaş köşe yazarları bile ne yazacaklarını bilemez hale geliveridler.

Yıllarca UEFA Kupamıza tesadüf diyenler, adını bile bilmedikleri 1-2 takımı eleyince büyük işler yaptıklarını sanmaya başlamışlar, ama bizim çoluk çocukla 2-0 lizbon da yendiğimiz takıma elenince sudan çıkmış balığa dönüverdiler. Düne kadar 3 kupa alacağız diye taraftarını gaza getiren Kocaman-Yıldırım ortaklığı bir anda iflasın eşiğine gelivermişti.

Ne yapacaklardı. Tabiki her zaman ki gibi taraftarı kışkırtmalı ve üzerlerindeki ezikliği gölgelemeliydiler. Maçtan önce yaptıkları açıklamalarla adeta fitne tohumlarını ektiler taraftarlar arasına...Düşünülen tertip işliyordu. Maç saati adeta kendinden geçmiş kendisine taraftar diyen bazı gruplar en ahlaksız davranışları srgilamaya başlayıverdiler futbolcularımıza karşı.

Sahadaki aslanlarımızın şöhreti bu grupları kıskandırmaya yeterliydi. Hayalerini bile kuramadıkları futbolcular sarı kırmızı formamızı giyiyordu sahada. Maç başlayınca yine bildik senaryolar. Çirkeflikleriyle herkesin tanıdığı Emre, Volkan, MeireLEŞ, Caner başroldeydi her zamanki gibi. Gazozuna çıktığımız maçta bile imdada Çakır Bir Teselli İkramiyesi çıktı karşımıza..Önemli değildi bizim için biz Şampiyon gelmiş, Şampiyao dönüyorduk yina Kadıköy den.

Maç sonrası demeç yağmurları...Adamlığı gene bizim Aslanlarımızdan öğrensinler başta Başkanımız olmak üzere Terim den ve futbolcuarımızdan..Şimdilerde pek bir telaşta Kadıköy semaları..Basın açıklamaları slaytlar filan...Irkçılık yapmamışlar sadece mide hastasıymış taraftarları !!! Bugünkü fotoğraflar tokat gibi yalanladı hepsini..Buradan yazıyorum MeireLEŞ de prostat hastası olduğum için tuttum şeyimi diyecektir unutmayın..

Galatasaray güçleniyor, büyüyor ve güçlendikçe bazılarında Hazımsızlık ve Kıskançlık yapıyor. Daha da çok yapacak gibi Sevgili Cimbomular..Sağlıcakla Kalın .. Şampiyonluğu doyasıya yaşayalım. . İnşallah 4.Yıldızı seneye Kadıköy de takalım...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Mayıs (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...