Makale Yaz
barisharmanci
Bu haberi yazdır
Madem yabancı sınırı ...
 May
11
 2013

Sevgili renktaşlar,

Bu gün sitede gördüğüm bir haber üzerine bu yazıyı yazmayı uygun gördüm.

Burak-Higuain takası ...

Şok oldum desem yeridir. Başından beri savunduğum bir konu var ki oda; eğer GALATASARAY ımıza yararı varsa bir oyuncunun kesinlikle ve kesinlikle satılmaması gerektiğine inanıyorum.

Bunun başlıca örnekleri Burak Yılmaz ve Muslera.

Allahınızı severseniiz son 15-16 yılda kaç tane kaleci sayabilirsiniz bana GALATASARAY da isim yapmış? ben size söyliyim herkes hemen Tafarel-Mondragon-Muslera diyek yapıştıracaktır cevabı. Aynen öyle ama şöyle bir üzücü gerçek var ki biz toplamda 7 kaleci değiştirdik bu dönemde ve bunlara yedek türk kaleciler dahil değil.

Ne Leo Francolar ne Zapatalar ne De Sanctisler geldi geçti ne Orkun lar ne Aykutlar ne Ufuklar tutunabildi o kalede. Şimdi gelmiş 20-25 M euro teklif gelirse Muslera satılması lazım diyorsunuz. Allah aşkına elinizi vicdanınıza götürün ve GALATASARAYın bir ticaret kulubü olmadığının farkına varın. BIZ PARA İÇİN BAŞARI SATACAK BİR KULÜP MÜYÜZ ????

Gelelim Burak Yılmaz konusuna. Seneye bir yabancı sınırı konusudur gidiyor. Şu anda bile defansta Dany oynarken Sneijder i oynatamayan bir kadro yapımız var. Biz hala Burak Yılmazı gönderip Higuani alalım diyoruz onun dışında bir sürü yabancı forvet ismi gelip geçiyor. Eğer bu takımdan yerli kontenjanından bir fire verilecekse kesinlikle bu ismin Hamit olmasını gerektiğini düşünüyorum. Takımın artık bir el frenine ihtiyacı yok. 50-60 maçta 4-5 maç iyi oynadı diye artık yeter tam bir fiyasko olduğu ortaya çıkmadı mı? Ben şahsen her maç kaptırdığı toplardan her maç yaptığı hatalardan bıktım usandım. (Madem bir türk gönderilip bir yabancı laınacak o zaman gönderin hamiti alın ROBBENi)

Beni kara kara düşündüren tek şey bizim bir sol bek ve bir stopere deli gibi ihtiyacımız olduğu su götürmez bir gerçek ve bunları yerli kontenjanından alamayacağımızda belli (malum nerde ŞAMPİYONLAR LİGİne uyum gösterebielcek yerli bir sol bek ve stoper?). 2 yabancı kontenjanımızı bunlara harcıyacağımız kesin. Muslera - Sol Bek (Adriano-Carlinhos) - Stoper (Terry - Kolo Toure) - Eboue - Melo - Sneijder - Drogba - Roben (buda benim GALATASARAY da en çok görmek istediğim bir oyuncu). Böyle bir tablo ortaya çıkıyor. Biz hala Burak ı verelim Higuani alalım diyoruz. Yabancı kontenjanı çok fena belimizi bükecek gibi geliyor. Umarım IMPARATOR ve GS kulübümüz her şeyin en iyisini düşünür ve yapar diyerek yazımı sonlandırıyorum.

Katılan Katılmayan herkese Teşekkürler

19. ŞAMPİYONLUĞUMUZ HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...