Makale Yaz
baybolu
Bu haberi yazdır
Bu ne cürret KOCAMAN cüce!
 Nis
25
 2013

  Evet arkadaşlar başlık dikkat çeksin herkes okusun diye attım. Yazı konusunda hatalarım olabilir kusuruma bakmayın ustası değilim fakat yazacaklarım artık bıkmış olduğumuz senaryonun gerçekleri pardon gizlenmeye sistemli çalışılan gerçekleridir.  Yaşanılan süreci 3 temmuzdan beri olan biteni kısaca özetleyelim öncesinde; 3 temmuzda 13 14 senedir başkanı olduğu kulübü türlü oyunlarla senelerce nasıl yarıştırdığını , nasıl bu oyunlarının medya ve federasyon paralel katkısı ile görünmez duyulmaz bilinmezleştirildiğini insanları aptal yerine nasıl koyduklarının ALENEN ortaya çıkması sürecidir. Bazı aklı evveller bunun başında seslerini dahi çıkaramaz, yapılanların başkanlarına operasyon olduğuna inandılar , yada inanmak zorundaydılar .

kaçan 2 şampiyonluk ki ikisinin seneleri de zerre hakları değildi ömrümde gördüğüm en fazla hakem hatalarının oldugu ve bunun onlara net 10 12 puan avantaj sagladını bildiğim yarısta hangi kacan sampiyonluk diyebilirim herneyse olan bunun üstüne şike de patlayınca inanamadılar halbuki bu onların kültürünün ne olursa olsun kazanalım anlayısının eseridir Şimdiler de ise tesadüf kere tesadüf futbollarına defansif karakterli oyuncular ile bir şeyler olduğunu sandılar ama işte yalancının mumu misali aykutun mumunun kaderi de belli arkadaslar..

O da bunu anladıgı için bu sene trabzon kasımpaşa bursa antalya eskisehir maclarında oldugu gibi kılcıksız hic bir macları yoktur federasyon ve görmez basın ile bu fahiş hataları gizleyerek iteleyerek adeta bir takım ancak buralara kadar getirilir bu şekilde her takım örneğin kasımpaşa abartmıyorum bu illegal destegi kasımpasa alsa sampiyonluga cok yakın olurlardı en azından oynadıkları oyun birseye benziyor Tabi bu senaryo aziz yıldırım baskanlıgı süresince devamlı olan hersene bir baska örneginin görüldüğü herkesin malumu.. adamların kültürü bu biz gs bjk ts taraftarları böyle rezil bir destege sahip olmayı asla istemez karsı cıkardık zaten buna basında asla izin vermezdi..

Dikkat edin 5 mac saydım yukarda fb ye ait hepsi kritik hepsi 3 puanla bitmiş hataların tavan yaptıgı yan hakemin ortaya gitmemesine ragmen gol olan futbol tarihimizin skandal kararlarının arasına adını yazdırmıs bir mac dahi var.. Sorarım size bırakın 4ü 5 i 2 mac art arda gs ye bu hatalar yapılsa ve 3 puanı kötü oyunla alsak bu medya ne yapardı acaba anlayın artık bu işin bu rezaletin gercegini "

Türkiye de futbol fenerin haklı haksız elde edecegi basarıya endeksli bir endüstri" cünkü iş adil yarıs söz konusu olsa asla böyle olmazdı Arkadaslar suna da asla kanmayın neymiş efendim herkese oluyor herkes yaptı hataları insanlar yapar gibi klişelere , birine 8 9 hata her sezon (kritik ve lazım oldugunda) digerlerine 1 2 oda insanlık hali olusan durumları , kasıtlı ve bilincli ile kasıtsız olarak ayıracak örnekleri her sene yasıyoruz ve bıktık artık .. adamlar bu durumda dahi arsızca saha dısı diyebiliyor der cünkü adalet sadece senin benim icin gecerli... meireless tükürsün bi sileni bulunur.. BU SENENİN REZALETİ VE KOLLANMANIN BAŞ HİKAYESİ tükürük beyinlilerin tükürük kararlarıdır ... VE bu oyunun bozanı TATAR RAMAZANI İSE D.DROGBA'dır.. :)) geçmiş olsun (aykutun resimdeki anlatımı ) şemsiyeler açılmıyor..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
 
Haziran (1)
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...