Makale Yaz
yuzdeyuzsampiyon
Bu haberi yazdır
Cesur Ol,İnan , Savaş da ;Kaybedersen de Canın Sağolsun
 Mar
29
 2013

‘’Onların peşinden gidecek cesaretiniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.’’  Eğer gerçekten inanırsan taşı da delersin ,Real Madrid ağlarını da ;tıpkı Metin Oktay’ın 10 Haziran 1959’da   Dolmabahçe’de Fenerbahçe’nin ağlarını deldiği gibi…                            

İnan yılmadan gerçek bildiğin şeyin ardından ,sen yüreğini koy ortaya kupalar ardından Sürüsüyle gelir, ama yalnızda kupa kazanmak değildir görevin ;milyonlarca gönülleri kazandığında  Sahada başlıyan fetih gönülde son bulur.Büyük fetihleri  fatihler yapar ,kimi sultandır  ,7 tepeli şehri alır  asırların ötesine uzanır.Kimi  İmparatordur Milenyumda şark yıldızının  hançerini garbın  Sinesine batırır. ikisinin ortak  noktası  da cesarettir,ikisinin de kırdığı zincir esarettir.         

Seni sevmek güneşi sevmektir ;gölgemiz bile bizi terk eder senin sevgin terk etmez bizi.Rakibe şerbettir hüznümüz bize zehir,yere düşersen uykuya sırt çevirir yorgun gözümüz,seni anlatır ölüm döşeğinde bile sözümüz.İliklerimize işlemiş yaşam sevincimiz,işlenmiş incimizsiniz ,sonuç ne olursa olsun gönlümüzde birincimizsiniz. Sen kaybedince herkes yağmur yağar sanar şehre,..sen kazanınca gönül nar-ı şems olur,taraftarın kış dallarında bahar çiçekleri tomurcuklanır,senin kupa alman ,şampiyon olman kanatlandırır ruhumuzu  sevda cennetlerinin şahikalarına.. Semaya yükselince seni anlatan  ,tezahuratımız  göğün direkleri sızlar; okyanusun ırak ülkelerinde depremler olur.Sana ram olmuş yüreğimize kimse olamaz engel yolumuza yıldırımlar düşse de ,kin duygusu etrafımız da demir örse de ,derunumuzdaki bu sarı-kırmızı aşk bitmez ,bitmeyecek,zamana kilit vurulsa akrep yelkovanı zehirlese de ;zamanın ve mekanın ötesindesin sen Galatasarayım.              

Ey şanlı Galatasaray’ım yarınlarda yenip yenilebilirsin,bu bir oyunsa yenmek  de var yenilmek de  ,ama gerçek seven için  üzülmek yok ;cevher yere düşmekle değerinden bir şey Kaybetmez. Olur da yara alırsan aslanım silkin devam et,bir yara ile yiğit ölmez..bil ki senin yaralarına bizim sonsuz sevgimiz merhem olacaktır.           

Yıl 2013  Ben bir Galatasaray sevdalısıyım ,Gs tarih okumaz yazar.Gs kalbiyle oynar her oyunu bozar,rakip Madrid olsa bile fark etmez ,Bu inanç Ronaldoları mesut(mutlu)  etmez.Sonuçlar ne olursa olsun benim içimdeki ,sizin içinizdeki Gs sevgisi bitmez.Nice nice alın teri  kokan zaferlere.Biz maçlarımızı masada değil sahada kazanıyoruz.Biz hakemlerle değil yüreğimizle kazanıyoruz 11 aslan yüreğe Saygılarımla …





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...