Makale Yaz
yesuga
Bu haberi yazdır
Daha önce yaptık .yine yaparız
 Mar
12
 2013

Bizim için çok güzel bir gün olacak,tüm renkdaşlarıma selam olsun

Hiç uzatmadan bana göre Shalke'de son durum:

Kalecileri Hildebrand 33 yaşında .Valenciada 2008 de 10 mıl euro olan marketingi şu an 1 mıl euro cıvarında..birebirde çok zayıf.kaleyi gören yapıştırmalı kesinlikle iyi bir kaleci değil.

Benedikt Höwedes.stoper 25 yaşında alt yapıdan yetişme.1,87 boyunda .çok sağlam bir defans oyuncusu.20 mıl yon euroya yakın bir bedeli var.bundesligada 23 maça çıkmış 2 asisti var.cl de 7 maç ve 2 golle oynuyor.

Sead Kolasinac asıl mevki stoper.sol ayaklı olduğundan sol bek oynayacak..Karlsruhe altyapılı.Shalke paftan yetişmiş.19 yaşında bundesligada toplam 8 maç oynamış.tecrübesiz ve deneyimsiz...bu bölgeyi kevgire çevirebiliriz.burası çok can alıcı bir nokta olacak.galibiyet buradan gelebilir !!! Roman Neustädter önlibero 25 yaşında 1.90 boyunda geçen sene M.gladbahtan transfer.1 yılda shalkede müthiş bir performans yakalamış.90 dk forma giyen ve neredeyse her maç oynayan istikrarlı bir oyuncu.bundesligada 28 maç oynamış 3 gol 2 asisti var.cl de  7 maç gol asıst yok uzun boyuyla farfan ve bastosun ortalarında banko ceza sahamızda dikkat!!!çok güçlü bir fiziği var ama biraz ağır hızlı orta saha çıkışlarında çabuk geçilecektir. Marco Höger 23 yaşında.ön libero.2011 de Alemannıa Aachen dan transfer edildiğinde 2 mıl euro marketing bedeli varmış.esasında çok üstün bir oyuncu değil.bundesligada 14 maç 2 gol 2 asist.cl de 5 maç  asist gol yok.yani shalke Höger ve Neustädter ile çift ön libero ile oynayacak.kanatlara ve arkaya derin ve uzun toplar almanların orta sahasını yok sayar.burada maestro SNEIJDER olacak. Julian Draxler shalkenın yıldızı altyapıdan yetişme 19 yaşında sola yakın orta saha oynuyor.son derece yetenekli ve etkili.bundesliga 22 maç 7 gol 2 asisti var.cl de 5 maç 1 gol 1 asist.durdurulmalı.melonun adamı olacak.melo geçen maçtaki gibi lakayit oynamaz ise adım atamaz. FARFAN perulu 28 yaşında bundesligada 22 maç 6 gol 6 asıstle oynuyor.cl de 6 maç 1 gol 3 asist yapmış.sağ kanadın en önemli oyuncusu durdurulmalı.Rieraya kesinlikle güveniyorum. Michel Bastos 29 yaşında son derece süratli ve çok etkili şutları var.bundesligada 6 maç oynamasına rağmen 3 gol 1 asistle oynuyor.gününde bir eboue nefes aldırmaz.asla şut çektirmeyecek ve orta yapmasına izin vermeyeceksin.shalkenin 2 kanadını engellediğin zaman maçın %50 sini çözdün demektir. Teemu Pukki 22  yaşında finlandiyalı forvet.bundesligada 10 maç, 8 inde 90 dk oynamamış.1 gol 1asisti var.cl de 4 maç oynamış gol asıst yok.Golü orta sahaları , Bastos ve Julian Draxler zorlayacak gibi.ayrıca stoper Höwedesin çıkışlarına dikkat. Bu Shalkeyi yenmemek için hiç bir neden göremiyorum.herkes 2 kat performansla ve tam konsantre oynamalı..Ayrıca Melonun performansı çok ama çok önemli.maçın adamı sağ kanada yakın her kim oynarsa(muhtemelen hamit) ve sneıjder olabilir.ikisindende asist bekliyorum.ayrıca içimden bir his DROGBA bu maçta show yapacak gibi geliyor.Bu aslan nelerini devirdi geldi.Yaptık bidaha yaparız.hadi hayırlısı allahın izniyle..SALDIRRRRRRRRR CİMBOMUMMMM

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...