Makale Yaz
didier-sneijderr
Bu haberi yazdır
BİTMEZ!!
 Şub
28
 2013

Gercek GALATASARAY'lilar bugune kadar her turlu sonucta her zaman takiminin yaninda olmustur ve bundan sonrada yaninda olmaya devam edecektir. Evet biliyorum tum taraftar ordu galibiyeti sonrasi takimimizin sampiyon olacagina yurekten bir kez daha inanmis daha dogrusu bu inancini pekistirmistir. Imparatorun ordu macinda tribune gonderilmesi tum takimi atesleyen bir olaydi hakem farkinda degildi belki ama bize yardim etmisti bilse yaparmiydi bu hatayi orasi mechul!! 

Macta ilk gol Muslera'nin hatasi ve aglarimzda goruyoruz mesin yuvarlagi. O an herkesin dilinde ayni soz "ne yaptin be Muslera". Sonra bu olayin sokunu atlatarak kendimize geliyoruz taraftar olarak ve olsun cani sagolsun kurtardigi maclarida cok iyi hatirliyoruz diyip takimimizi desteklemeye devam ediyoruz. Macta 45. dakikaya kadar sutu bulunmayan rakibimiz Hakan Balta'nin profesyonellige yakismayan hareketiyle kazandigi penaltiyi gole cevirince belkide herkes bu mac bitti diyordu. Bu arada Stancu'nun bu takimi haketmedigi golden sonraki abartili sevinciyle bir kez daha anliyoruz . 

Devre arasi oldu Imparator boyle zamanlarda varligini daha cok hissettirirdi futbolcularina ve oylede yapti ;"Sahaya cıkın, rakibinizle birlikte hakemide yenin, herkese Galatasaray'in nasil galip gelecegini ve nasil geri donecegini gosterin." Bu konusmadan sonra ikinci devrede bambaska bir CimBom izliyorduk. Ozellikle geldigi gunden beri kendisini elestirenlere en iyi cevabi sahada veren WESLEY SNEIJDER  kendisine yakisan ve tum taraftarlari costuran ilk golunude Arena'da kaydetmis oldu. Herkes tatile geldigini soyluyordu fakat o golden sonraki hirsiyla kulubeye tum gucuyle kosmasiyla "yeni Hagi benim" diyordu adeta. Ve sonra imparatordan degisiklikler geldi bu aralar sorununun hala ne oldugunu anlayamadigimiz Eboue oyundan aliniyordu ve bunu agir hareklerle yaparak taraftarla  teknik heyeti cileden cikariyordu. 

Ve ikinci golumuz bu sezon kendisinden beklenileni fazlasiyla veren KRAL' dan geliyor. Artik herkes bu macin kazanilacagindan emin bir sekilde iclerindeki heycani bastirarak beklemeye basliyor derken KRALLLL tekrar cikiyor sahneye ve durum 3-2 oluyor. Arenada bir bayram havasi esiyor artik herkes coskulu mutlusevincli bir sekilde agizlarinda tek bir kelime CimBomBom. Fakat bu sevinci coskuyu tribunde herkesten fazla hakeden bir kisi varki bence bu kisi Imparatordan baskasi degil. Ikinci yari takiminin bu oyunundan hirsindan mucadelesinden haksizliklara karsi isyanindan o kadar memnun ki o da sevincten kendinden geciyor. Tabi bu muhtesem gecede son soz her zaman İnan'anlarin olur. Xelcuk kendisine yakisan plase bir vurusla Fornezzi'yi avliyor ve macin skorunu ilan ediyor. Eminiz ki bu galibiyet ilk yarida atacagimiz gollerle kazanacagimiz galibiyetten daha hayirlidir. 

UNUTMAYIN Kİ GALATASARAY BİTTİ DEMEDEN HİCBİRSEY BİTMEZ!!!

 

 

 

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Şubat (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...