Makale Yaz
musiera
Bu haberi yazdır
Schalke Maçın Suçlusu
 Şub
21
 2013

Saygilar ve selamlar renktaslar.

Fazla detaylara girmek istemiyorum, cünkü su an baya bir sinirliyim. Yanlis söz etmemek icin kendimi zor tutmaktayim. Gurbetci oldugum icin zayif türkcem icin simdiden özür dilerim. O yüzden yazimda imla kurallarina yazmis olabilirim ve yazim baya bir karisik olabilir. Yeniden özür dilerim.

Burda gördügümüz rezil zemin'den, veya ne mac öncesi ne mac esnasinda destek olmasini bilmeyen taraftarlardan, veya Dany'nin bizi yakmasindan, veya Burak'in yaktigi pozisyonlardan, veya bazi tas kafali - Schalke'yi 5:0 eleriz diyen - taraftarlardan bahsetmiyecegim.

Gelelim Fatih Terim'e ...

Benim sözüm Fatih Terim'e. Kimse bana imparator hikayelerini anlatmasin, yada kötü günleri ne kadar cabuk unuttunuz falan filan ayaklarindan gitmesin lütfen.

Bu macin böyle bitmesi Dk. 1'den Dk. 93'e kadar Fatih Terim'in sucudur. Ilk hatasi 4-4-2 ile saha'ya cikmasidir. Ikinci hatasi Sabri'yi oynatmasidir. Ücüncü hatasi Sneijder'i sol acik'ta oynatmasidir. Ilk yarida görünen bir sey varsa, o da orta saha'da Schalke'nin üstünlügüdür.

Hadi bunu da gectik, ikinci yari baslamadan önce hocamizin 4-2-3-1'e gececegini, Sabri yerine Eboue'yi oynatacagini, Sneijder'i ortaya alacagini, Burak'i kanat'a cekecegini biliyordum. Daha dogrusu bildigimi saniyordum.

4-2-3-1'i gec, Sabri'nin cikmasini beklerken Sneijder'i cikartmis bizim hoca. Bu sene bir adam dahil eksiltmemis Amrabat'i sürmüs saha'ya. Iste o degisikligi gördükten sonra: "bu mac bizim icin bitmistir" dedim. Daha sonra Sabri yerine Hamit'i cikarmis ve en sonda Sabri yerine Umut'u oyuna sokmus. Bizim hoca Sabri'yi bu kadar uzun bir süre saha'da tutarak ne düsünüyordu cok merak ediyorum. (Bazilariniz simdi "ama Sabri'nin sutu var demesin ...)

Peki niye 4-2-3-1 oynamadik?

Gerekse Antalya maci, gerekse sonradan lehimize cevrilen Akhisar maci hocamiz icin bir sinyal olmadi mi? Artik 4-4-2'nin islemedigini görmedi mi? Orta saha'da ezildigimizi görmedi mi? Oyun kuramadigimizi görmedi mi?

Sneijder'i sol kanat'ta oynattiktan sonra perfomansindan memnun olmadigi icin mi cikardi? Aceba oyunu kim kuracakti? Niye Akhisar macinda oldugu gibi ortaya cekmedi Sneijder'i? Drogba'ya kim pas atacakti aceba?

Biz varya biz, 4-2-3-1 ile orta saha'da üstünlügümüzü kurup, cok ama cok zayif olan Schalke defansini asiri derece zorlayip, bu macta farka gidebilirdik. Ama malesef bizim hoca, iddia ediyorum ki, dün milyonlarin gördügünü göremedi, düsündügünü düsünemedi.

 Bu günümü zehir eden, bu aksam oynanan mac icin umutlarimi yitiren hoca'ya tesekkürlerimi sunarak, artik bu yanlisindan dönmesi dilegiyle - ki bir macimiz daha var ve is henüz bitmis degil - herkese iyi aksamlar diliyorum.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Şubat (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...