Makale Yaz
aslanparcasi06
Bu haberi yazdır
2000 yılından beri yaşanan bu süreçte...
 Şub
10
 2013

Merhaba renktaşlar,

Yaşım gereği çok fazla şey bilmiyor ve ya görmemiş olabilirm ama tarihimizin en önemli kupasını, en önemli oyuncularından bazıları görme fırsatım olduğu için çok şanslıyım. o zamandan yani 2000 yılından beri eksik olan şey sadece Hagi, Hakan, Arif değildi, bunuda herkes çok iyi biliyor. Birlik beraberlik, takımdaşlık, güven, huzur.. bir çok şey eksikti takımda. şimdi ise çok farklı bir noktadayız bunu 3 farklı alanda değerlendirirsem,

İlk olarak takım, takımdaşlık olgusu yavaş yavaş oturuyor, tek eksik sık transfer yapmamız ama takım bunu sindirecektir. EN önemli artımız tabiki Fatih Terim.. Teknik bilgisi, kişiliği bir kenara, Galatasaraylı olması ve bu sene eskisiden farklı olarak kendine yakışan şekilde daha olgun bir şekilde kendini tutup takımın yararını gözetmesi çok çok önemli.

ikinci olarak, yönetim içinde çatlaklar olmasına rağmen işler iyi gittiği için bazı şeylerin gözardı edilmesi çok önemli, neticede hepimiz insanız anlaşmazlıklar illaki olacaktır, önemli olan bunların camiaya zarar vermesini önlemek. Bunu en iyi yapanlardan biride değerli başkanımız tabiki. Tarihimizin gelmiş geçmiş en büyük başkanlarından biri olduğunu düşünüyorum, bunun benim açımdan tek nedeni avrupa vizyonu. İstediği kadar dünya yıldıızı alsın, veya şampiyon yapsın bu onu diğer başkanlardan biraz daha iyi yapar ve görev süresini uzatır. Ama Galatasarayımızı dünyaya açmak, almanyada, italayada ortaklıklar kovalamak, hedefi ve başarıyı avrupa bazlı düşünmek Ünal Aysalı unutulmaz yapar.. 

Son olarak da taraftarlar açısından olayı değerlendirmek isterim. Bu sene üzerimize düşeni yapıp kenetlenmeye başldığımızı görüyorumki bu çok önemli. Biz taraftarlar olarak takım üstünde büyük bir etkiye sahibiz bunu hem maddi hem manevi olarak söylüyorum. Başkan ne dedi her alınan ürün bizim için artıdır, gelin kulübümüze artı bişiler katmaya devam edelim, gelin her maçımızı dolu tribünlere oyanayalım. Ben Ankarada yaşayan biri olarak her istedğiğm maça giderdim eskiden, şimdi bilet bulamıyorsam bu muazzam birşey.

Daha nice başarılar, transferler gelicek, bizde takımımıza inanalım ve desteklemeye devam edelim.

Unutmayalım tek eksik O kupa..

ve tabiki renktaşımın yazısından bir alıntıyla, Sardı korkular, gelecek yıllar..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...