Makale Yaz
yeter
Bu haberi yazdır
Yok Yok Kızmıycam!
 Şub
02
 2013

Israr etmeyin abi kızmıycam, yıllarca kızdımda noldu? Tansiyon hastası oldum, statta soğuktan dondum, sesim kısılana kadar bağırdım olan bu, sonra üzüntümle evime döndüm bir iki saat anama babama somurttum, kız arkımın mesajlarına geç cevaplar attım aradığında yeri geldi onu da açmadım, olan bu. Sizin açınızdan bakınca tek gördüğüm “Euro,dolar,maç başı ücreti,imza parası” o yüzden sakın ağzını açma, taraftar umrunda değil yalandan sempatiklik yapma! Onu da yapamıyosun ya ayrı mesele.

Anlamakta zorluk çekiyorum acaba oyunu okumak bu kadar zor mu? Yılların verdiği tecrübemi yaptırıyor bu anlamsız ve yersiz oyuncu değişikliklerini size! Nerden geliyor abi bu özgüven! Ya bi açıkla ya bak şurda efendi gibi kızmadan konuşuyoruz.

Hani yıllarca oranızı buranızı terletip edindiğiniz tecrübe hakikaten bu mu ya, ben değilim A-Milli’de  oynayan, o turnuva senin bu turnuva benim tatil yapan – pardon futbol oynadığını sanan, yok vallahi ben değilim 75 milyonluk ülkenin sportif direktörlüğünü yapan. Ben sizsiniz diye biliyordum HACI, sizin futboldan anladığınızı sanıyordum, KANDIRILMIŞIM LAN!

Eyvallah çok sevindiğimiz olmuştur sayenizde, olmuştur salya sümük ağladığımız milletçe, hatırlarım gururla sokaklarda gezindiğim o günleri, ama be kardeşim her şeyinde bi raf ömrü vardır, rakiplerin uyandığı, taktiklerinin yetmediği, yeteneklerini kaybettiğin zamanlar vardır, e bunlar sende var bak ben teşhisi koydum sen de kabullen artık şu HASTALIĞI! Gel kulak ver bana, yıllarca  football manager oynayarak büyümüş gençlikten bir ses benimkisi sadece, beni koy senden iyi oynatırım demiyorum hemen artis artis bakış atma! Ama senden iyi okurum oyunu evet bunda mütevazilik yapmıcam! Olmuyorsa olmuyordur abicim geçmiştir belki devrin, belki de taktik bilgin 2013’e kadardır ,daha da sayayım mı noksanlıklarını ? Aaa, senin “milyonluk” sebeplerin var ama pardon o yüzden ne yapıp edip noksanlıklarını ört-pas etmen lazım, her şeyi sen bilirsin sen anlarsın futboldan evet, kompleksin de burdan geliyor zaten.

Harbiden bak yanlışsam söyle! Neden sabriyi futbolcu yapmak istiyorsun ki, neden yoktan var etmeye çalışıyorsun ki, ben o işi kimin yaptığını biliyorum zaten sen niye zorluyorsun daha da, yapamıyorsun işte belli ki bu kadar ısrar neden? Mantıklı bir şey söyle evyallah çekecem bak yemin billah. Ama doğru! Milyon euro’ları saymak taraftarın duygularına cevap vermekten daha kolay!

Devam ederim yazıma da canı sıkkın olan renktaşımı daha da uzatarak sıkmak istemiyorum, ama emin ol serzenişime devam ediyorum  sana!

Bir tavsiye; kulübede yalandan el kol hareketi yaparak olmuyor o iş, göremiyorsun hacı işte göremiyorsun sorun nerde çözemiyorsun, derhal en pahalısından bi LED TV taktırın yedek kulübüye ordan takip edin maçı (en pahalısından al ama sonra başlama gene göremedim edemedim görüntü dondu gibisinden bahanelere)

Sabri – Haketmiyorsun be abi, yıllardır top oynamadan para kazanıyorsun valla bak fena laf yiyorsun. Seni KAPTAN yapanlara da kızmıyorum merak etme ama HAKETMİYORSUNUZ ben napıyım.

Engin – Hacı sen futbolu bırak, tai mai karate kit bişilerle uğraş.

Emre – Toparlan çocuk! Sen bu değilsin, yazık etme kendine.

Selçuk – Hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyorsun, seni de aldılar korkaklar kulübüne, risk almıyorsun, muslerayla kanka olmuşsun TV’den öyle gözüküyor.

Amrabat – Kızmıcam lan korkma! Ama neysen o ol artık, taraftara oynama, yalandan demeçler verip bize sempatiklik yapma, sadece oyununu oyna! Dansözlük için almadın 8 Milyonu!

Aydın – THE END !

Semih – ADAMSIN !

Muslera – Böyle devam.

Fatih Terim – Yıllarca ailene veremediğin ilgiyi alakayı bence verme zamanı çoktan geldi geçiyor, hadi abicim ne kendini ne de bizi üz artık. Bitti yani belli olmuyor mu, al bi ligtv paketi TV’den destek ver artık.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Şubat (2)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...