Makale Yaz
ultraslankiev
Bu haberi yazdır
Sercan Yıldırım yeni Hakan Şükür'ümüz olacak...
 Eyl
07
 2011

 Öncelikle Sercan Yıldırım’ı Galatasaray’ımıza kazandıranlara teşekkürü bir borç bilirim. Bu genç ve yetenekli futbolcunun Fatih Hocamızın elinde yeni Hakan Şükür’ümüz olacağını düşünüyorum. Sercan Galatasaray’a gelerek çok akıllı bir iş yaptı çünkü onda ki bu yeteneği bu cevheri en iyi işleyecek hoca şu an bizde.

       Hakan Şükür’ün 1992 senesinde Bursaspor’dan 21 yaşında Galatasaray’a gelmesiyle Sercan’ın durumunun benzemesi artık bir işaret midir yoksa kaderin cilvesi mi bilemem ama ben bu benzerliği şahsen iyiye yordum. Yetenek olarak Arda’dan hiçbir eksiği yok Sercan’ın hatta daha süratli. Bu onun büyük bir artısı ancak Arda müthiş zeki bir oyuncu futbol zekası üst düzey Sercan’dan bu kadarını beklemek ilk etapta Sercan’a fazla yüklenmek gibi gözükse de ben aksini düşünüyorum. Sercan ilk yarının sonralarına doğru takımımızda banko oynayacak düzeye gelebilir.

       Doğru başkan, doğru hoca, doğru transferler ile başlayacağımız bu yeni sezonda kağıt üzerinde yanlış hiçbir şey yok gibi. Ancak sınıfta ki haşarı öğrencileri sınıfın uzak köşelerine dağıtan hoca edasıyla ‘‘Sercan ve Kazım’ı ayırın beraber takılmasınlar’’ demek istiyorum. Yetenekli fakat alemci futbolcu kadar takıma zarar verecek futbolcu yoktur, yetenekli oldukları için takımdan uzaklaştırmak istemezsiniz fakat disiplinsizliğinde bulaşıcı bir hastalık gibi beraber çalışan insanlara geçebileceğini de içten içe bildiğiniz için sizi rahatsız eder bu. Tabii Fatih hocanın takımın başında olması içime su serpmiyor değil pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da kendisine güveniyoruz.

        Diğer transferlere de biraz değinmek istiyorum en büyük transfer Selçuk takımımızın beyni olacak. Eboue, Rierra ve Ujfaluši tecrübeli ve profesyonellikleriyle ön plana çıkan oyuncular sansasyonellikten uzak görev adamları takımımız son birkaç yıldır Elano, Misimoviç, Lincoln gibi yetenekli ama ligimize uyum sağlayamayacak oyunculardan çok çekti o yüzden bu yıl ki transfer politikasını çok yerinde buluyorum. Muslera kendisine ödediğimiz tüm bonservis parasının son kuruşuna kadar değeceğinin sinyallerini vermeye başladı uzun yıllardır korktuğumuz mevkii artık güvenli ellerde sanırım.

 

Ceyhun uzun vade bir yatırım olarak düşünülmeli futbol tarzı ve fiziksel özellikleri olarak benzemese de ben onda Mehmet Topal ışığı görüyorum. Engin Baytar ise benim için kapalı kutu yetenek var ama genç değil bazı huylarının kemikleştiğinden değişemeyeceğinden korkuyorum umarım beni yanıltır. Elmander ise Baros sakatlanmadığı sürece yedek gibi gözüküyor. İnşallah olmaz ama Baros bana muhtemelen tekrar sakatlanır gibi geliyor o yüzden sürekli hazır bir Elmander’e ihtiyacımız olacak. Melo iyi futbolcu ama sezon sonunda Galatasaray’ın 13 milyon euro verip onun bonservisini alacağını sanmıyorum ama bu da yanılmak istediğim konulardan biri umarım çok iyi oynar ve bu para Melo için ne ki dedirtir ve bonservisini alırız.

        Son olarak herkes gibi ben de kendi 11’i yazayım adettendir. Muslera –  Hakan – Servet – Ujfaluši – Eboue –  Rierra – Selçuk – Melo – Kazım – Sercan – Baros . Takımımız adına başarılı ülkemiz adına şikeden uzak güzel bir lig olması en büyük temennimdir.

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...