Makale Yaz
podolsk
Bu haberi yazdır
Riera, Semih ve Burak'a güvenin
 Ara
10
 2012

Derbide oyunun kaderi orta sahalarda. Selçuk ve Melo , Meireles ve M.Topal'a karşı üstün olmak zorunda. şu an ki form durumlarıyla Selçuk-Melo ikilisi bu maçı bize kazandırır. Melo Selçuk'un görevlerini yapmaya çalısmayı bıraktıgı anda Galatasaray geçen yıl ki formunu yakalacaktır. Çünkü Galatasarayın defansı ve ileri uç oyuncuları arasında köprü görevi gören Melo'nun formu takımın kaderini belirliyor. Melo'ya çok ihtiyacımız var derbide.

Riera ; Sol açıktan bozma bir sol bek oldu artık. Alıştı yeni mevkisine. En büyük artısı ; Etkili bindirmeleri , hücuma gerektiğinden fazla destek vermesi ve isabetli ortaları. Derbide sol kanadımızda Riera formda bir maç çıkarırsa Amrabat-Riera İkilisi Kuyt-Gökhan'ın bölgesi olan sağ kanadı koridora çevirirler. 

Semih Kaya ; Bir stoper için ideal bir hızı var. Ne çok yavaş ne çok hızlı. Tam bir Stoper. Fenerbahçenin en tehlikeli ismi olan Moussa Sow'a kilit vuracak isim Semih olacaktır. Semih Geçen yıl ki maçlardan kazandıgı tecrübesiyle İlk maçında yaptıgı hataları Bu maçta yapmayacaktır ve Sow'u etkisiz hale getirecektir. En güvendiğimiz futbolcu olmalı bu maçta Semih Kaya.

Burak'a gelince.. Burak , bekir-yobo ikilisinin üstüne oynadıkça onları yıpratacaktır. Burak'ı Yobo'nun tecrübesiyle durdurmak isteyecekler. Bu onların Aleyhine olacak. Burak Çok hızlı ve Yobo'yu rahatlıkla geçebilecek düzeyde. Ayrıca Kafa vuruşlarını geliştirmiş olması da derbide çok işimize yarayacak. Kanatlara oyun açması ve Umut'a pozisyon yaratması Bizim için Gol anlamına gelecektir.

Muslera'nın kariyerindeki en zor maçlardan birisi. Umarım rahat oynar ve Hata yapmaz. 

Eboue bu maçta sağ kanattan sürekli atağa çıkmalı ki rakip bek ileri çıkamasın

Dany ; Bu formuyla devam etmesi yeterli. Tek isteğimiz Risk almayı bu maç için unutması.

Selçuk ; Burak'ı besleyecek isim. Ve duran toplarla maçın kilidini çözecek bir maestro.

Hamit ; Eboue ile uyum içerisinde olmalı ve Oyundan hiç kopmamalı. Ayrıca orta sahadaki futbolcularımızın içine girmek yerine Çizgide oynarsa daha etkili olacagından şüphem yok.

Umut ; Burak'ın kendisine hazırlayacağı pozisyonları affetmemesi lazım. Ve de Yapacağı yoğun baskı ile Bekir ve Yobo'yu hataya zorlamalı. Zaten Hata yapacaklardır. 

SİZE GÜVENİYORUZ ! YETER Kİ KENDİ OYUNUMUZU OYNAYALIM. ARENA ONLARA CEHENNEM OLSUN ! 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...