Makale Yaz
nandomuslera54
Bu haberi yazdır
Baros bunları hak etti mi?
 Ara
01
 2012

Merhaba sevgili renktaşlarım.Dün baroş bir röportaj veriyor ve şu kelimeleri kullanıyor.Bunu okurken benim yüreğim cız etti.'' Bazen kendi kendime durumum neden buralara geldi diye düşünüyorum. Bir cevap bulamıyorum.Futbol hayatıma ara vermiş gibiyim. Bu durumu hakedecek birşey yapmadım.Kendimi Galatasaray'dan kopmuş gibi hissediyorum ve bende bırakıp başka tarafa yönelmek istiyorum.Ama bir bakıyorum ki TV karşısında Galatasaray maçı izliyorum.Futbolcu'dan çok taraftarım şu an Galatasaray'a .'' Bunları okurken Baroş'a hak vermemek elde değil.Tamam kabul ediyorum ama Baroş eski Baroş değil ama , Melo'da eski Melo değil.Melo'ya hala şans veren Fatih Terim , Milan Baroş'a neden şans vermiyor.Tamam Baroş geçen sene gereksiz kırmızı kart gördü itibarını kaybetti.Ya peki Engin ? ... Üstelik Engin bir final maçında takımını çok kritik bir noktada 10 kişi bıraktı cezası biter bitmez formasını kaptı bu kadar kolay mı ?

Eğer bu kadar kolaysa Baroş niye kapamıyor.Melo'da gereksiz kart gördü eminim cezası bitsin Fenerbahçe maçında ilk 11 de olucak.Halbuki Melo'nun çok güzel bir alternatifi var Yekta.Ama bence Baroş'un alternatifi yok.Ne Burak Ne Umut Baroş'u kadro dışı bırakıcak kalitede forvet değiller.Hatırlayın Burak-Umut ikilisi Trabzon'u şampiyonluktan etmedimi ? Umut Trabzondan niye gönderildi gol atamıyor diye değilmi ? Geçen sene Galatasaray'ın sıkıntısı bitirici forvet iken niye Umut'u transfer edersin ? Burak desen her karşı karşıya pozisyonda topu kalecinin göbeğine vurmuyor mu ?

E peki bu iki beceriksiz forvet Galatasaray'da gollerin yüzde 70 ini sırtlıyorsa Baroş bunları yapamıcak forvetmi ? Terim madem ligde, şampiyonlar liginde forma şansı vermiyorsun Türkiye kupasında bari şans tanı GERÇEK KRAL'A bir oyuncu daha kazan.Riera'yı nasıl kazandıysak Baroş'uda kazanabiliriz.Baroş'un durumu şu an için benim gözümde Alex'e yapılanlardan farksız değil.Eğer gidiceksede böyle gitmemeli son kez TT arenada 5 dakika dahi olsa sahada görmek isteriz.Saygılarımla.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Şubat (1)
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...