Makale Yaz
padisah
Bu haberi yazdır
Hırsızın Hiç Mi Suçu Yok?
 Ağu
30
 2011

Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış. Birisi :

- Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki ?

Bir başkası :

- Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor ? diye konuşmuş.

Bir diğeri de :

- Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok. Nerden baksan dökülüyor. Hoca kızmış :

- Yahu demiş, iyi, güzel de kabahatin hepsi benim mi ? Hırsızın hiç mi suçu yok ?

İşte şu an Türk futbolunda  yaşanan olayları en iyi yansıtan fıkra bu herkes biraz düşününce ne anlatmak istediğimi gayet iyi anlayacaktır.

        Bu fıkrayı en iyi Fenerbahçeliler biliyor  olsa gerek.

        Niye mi?

-Kendilerinden başka herkesi suçluyorlar da ondan tek tek saymama gerek bile yok kimleri suçladıklarını herkes biliyor zaten polisi savcıyı TFF’yi doğruları söylediği için GALATASARAY’ı belgeleri delilleri ortaya çıkarttığı için gazeteleri gazetecileri kısacası işlerine gelmeyen herkesi suçluyorlar ama hiç bizim suçumuz yok mu demiyorlar.

        En kötüsü bu şüpheliler soruşturma başlarında suçun üstünün örtülmesi için herkesi suçsuz yere suçladılar kurunun yanında yaşı da yakmak için her şeyi yaptılar ancak başaramadılar ama ümitlerini tüketmeyip soruşturmada adı geçen savcının sadece soruşturma gereği ifadesine başvurduğu Trabzonspor yöneticilerini fırsat bilip Trabzonspor’u da suça dahil edildiğini söylediler.Her fırsatta da Sadri Şener’in yurt dışı yasağını kanıtmış gibi dillendirdiler.

        Fakat belirli delilleri eline geçiren  UEFA Tranzonspor’un suçsuzluğunu ilan etmiş soruşturmada adı geçen Beşiktaş’ın belki transfer yapmak amacıyla İbrahim Akın’la irtibata geçtiğine ve belki de şike şüphesine rastlanmadığına karar vererek Trabzonspor’u ve Beşiktaş’ı TFF’nin almadığı bir kararla suçsuz kabul etmiş ancak Fenerbahçe’yi şike şüphelerinin çok yüksek olduğuna ve başkanı ve çok sayıda yöneticisinin tutuklu olduğunu işaret ederek şikeyi yaptığına kanaat getirerek suçlu bulmuş ve men edilmesine karar VERDİRTMİŞTİR.

       Yani UEFA TFF’ye alınması gereken kararı bildirmiş ve alınacak kararı aslında önceden söylemiştir.FB anlaşılan bu kararı anlamış ve düşürüleceğine kesin gözüyle bakmış ve şimdi düşürülerek 2 sene kaybetmek istememiştir.Acı olan sadece bir hafta önce karar verilmemesine sevinen FB şimdi durumu anlayınca düşmek istemiştir ve bunu söyleyerek ve TFF’ye baskı yaparak şark kurnazlığını asıl kendileri yapmaktadır.Ancak TFF kararını değiştirmeyecek ve savunma alamama ile gizlilik kararı yüzünden kararını sezon sonuna doğru verecektir ve görünen o ki Fenerbahçe ile Sivasspor düşürülecek kişilere disiplin cezaları verilecektir.Kararın bu şekilde olması gerektiğini aslında UEFA son aldığı kararlar neticesinde açık etmiş ve TFF’ye de bildirmiştir.

     ASLINDA KARARI UEFA VERMİŞTİR…

  sevgiler, saygılar 

  padisahh





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...