Makale Yaz
ali1515
Bu haberi yazdır
Muslera
 Kas
20
 2012

 Benim makalem yayınlanmaz.Çünkü benim muslera yı eleştirdiğim hiçbir yorumum yayınlanmadı.Küfürlü yorumlar yayınlanıyor ama benim seviyeli yorummum yayınlanmıyor.Ben yine de bir ümit yazayım.

 Muslera çok kötü bir kaleci.Geçen seneden beri kurtardığı bir maç yok.Allah için şu maçı Muslera kazandırdı diyeceğiniz bir maç varsa söyleyin çünkü yok, hatta akılda kalan kurtarışı bile yok.Diyeceksiniz ki geçen sene 15 maç gol yemedi ve rekor kırdı.Çünkü takım çok iyiydi ve çerçevenin içine top attırmıyordu.Tam üstüne gelmeyen her top gol oluyor.

Ve işin enterasan tarafı fenerli spor yazarları bu durumun farkında ve bilerek gündeme getirmiyorlar.Rıdvan ,Tanrıkulu, Demirkol bu durumu çok iyi biliyor.Maalesf GS li spor yazarları top tan pek anlamıyor.En iyi anlayan Hıncal Uluç onunda bazı takıntıları var.Site olarak sizin göreviniz takımımızı uyarmak ve durumu gündeme getirmek olmalıdır.Eğer bana katılmıyorsanız Muslera yı bir de bu gözle izleyin.Muslera bize şu maçı kazandırdı deyin.İstatistiklere aldanmayın.

 Geçen sene arenada Feneri 7 lik yapabileceğimiz maçta Volkan ı geçemedik.Bizim kaleye iki top geldi ikiside gol oldu.Kadıköyde yine öyle iki top geldi iki gol oldu. Ve biz iki gol atana kadar Fener kalesine 20 top attık.Son maçta Allah tan çerçevenin içine fener top atamadı yine Muslera nın yaptığı bir şey yok Aslında geçen yıldan beri çerçevenin içine atılan her top gol oluyor.Takım iyi olduğu ve çerçevenin içine çok az top attırdığı için kimse bu durumun farkında değil.Sadece bu haftaki ki karabük ve es es maçları herşeyi anlatıyor.Muslera nın yediği gollerden daha zorunu Volkan kurtardı.O golleri yese Fener hezimete uğrayacak.

 Bizde ne oluyor takım pas yapıyor mücadele ediyor pozisyon buluyor çabalıyor.Bir bakıyorsun ki pozisyon bile vermeden kaleci gol yemiş.Yani biz Beşiktaş ı İnönü de yenmek için kaç gol atmamız gerekiyor.3 gol atarak bile ancak berabere kalabiliyoruz.Ocak ta kesinlikle iyi bir kaleci almalıyız.

 Takım aslında çok iyi nerdeyse barca gibi top oynayacak bir potansiyeli, ve klas ayakları var.Tam bu şekilde oynuyoruz (örneğin Beşiktaş maçında olduğu gibi) bir bakıyorsun ki pozisyon bile vermeden bir gol yemişiz.Bu takımı psikolojik olarakda çok etkiliyor.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
 
Kasım (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...