Makale Yaz
edwardbella
Bu haberi yazdır
Friends for a minute
 Kas
18
 2012

Şaşırtıcı ve ilginç...

şaşırtıcı olan 2 ay öncesine kalplerine gömdükleri oyunculara şimdi küfür ediliyor, ilginç olan ise geçen sene harika olan oyuncular bu yıl çok kötü.Ama ne olursa olsun bir dakika sakin olalım arkadaşlar. Bu oyuncular bunu haketmiyor ne olursa olsun. çok değil 1 buçuk yıl öncesine bir bakın arkanızı dönüpte. Yuh çekmekten, küfür etmekten Galatasarayımızın o coşkulu taraftar tezahuratlarını unutmuştuk. Yine yeniden Fatih Terim ve Bu oyuncular hatırlattı bize omuz omuza 3lü çektirtmeyi.Olaya iyimser bakıyorum çünkü durum o kadarda kötü değil. İyi futbol oynuyormuyuz hayır buna katılıyorum. Ama sakin olalım hiç gerilmeye gerek yok. Bu iyi bir bakış açısı taraftar olarak.Peki futbolda durumdaki bu düşüşün sebebi ne?Bundan bir kaç etken var.

1- UJFALUSİNİN YOKLUĞU.

Kuşkusuz savunmadıki hataların bu yıl bukadar çok olması onun eksiikliğinden kaynaklanıyor. Danny benim beğendiğim bir isim yalnız onu kötü oyuna iten cris çünkü tecrübesine rağmen pozisyon hataları çok yapıyor. Yavaş oluşu Danny'ninde hızını kesiyor. Semihinde sakat olması bazı olaylara ve hatalara sebebiyet veriyor.

2- MİLLİ TAKIM, ŞAMPİYONLAR LİGİ.

Milli takım sayısal olarak oyuncularımızı yormasada Selçuk gibi orta sahanın ve takımın beyni olan bir oyuncunun moral ve mental olarak düşmesine neden oldu. Çünkü bazı oyuncu düşmanlarının inatları ve kara oyunları yüzünden Selçuk üzerinden planlar yapıldı ve oyuncu yıpratılmaya çalışıldı. Başarıldı.Şampiyonlar ligi gerçekten oyuncuları Karabük maçındada görüldüki oyuncuların konsantrasyon olarak bir sonraki maça hazırlanmasına engel oluyor. Çünkü orası bam başka bir arena ve futbol dünyası. Orda bir başarı geldikçe bazı oyuncular üzerinde ki ilkkez oynuyorlarsa bu oyuncuları çok etkiliyor ve lige döndüğünde bir boşluğa kapalıyor. Buda takımı çok etkiliyor.

SON OLARAK İSE MEDYA.

Medya okadar şeytanki son zamanlarda Fenerist medya yine çalışmaya başladı ve Galatasaray üzerinde gazete sayfaları yalan asılsız haberlerle doldurlmaya başlandı. Bu takımı bire bir etkilemesede yönetim ve teknik heyet olarak yoruyor. Bazı gerginliklerin oluşmasına sebebiyet veriyor. Sonucundada teknik heyetin kendi hazır olmadan takımıda hazırlaması zor olabiliyor.Son sölemek istediğim benim bu takıma olan inancım tam. Asla ben kötü düşünmedim ve hepsine yeniden teşekkür ediyorum bana Galatasaray maçlarını her ne olursa olsun iple çektiğim günlere geri götürdükleri için. 

TEŞEKKÜRLER İMPARATOR

TEŞEKKÜRLER AYSAL BAŞKAN

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR SAYGILAR.FRIENDS FOR A MINUTE - KENDİNİZE İYİ BAKIN :)





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
 
Kasım (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...