
16
2012

Karabük maçı bitti.Keşke hiç görmeseydik,oynamasaydık böyle bir maçı.Gözlerime inanamadım.Bir takımda oyuna sonradan giren 3 oyuncu da dahil 14 oyuncusu birden kötü oynar mı?Hele bazıları var ki halı sahaya koysak bocalar cinstendi.
Cris ve Hakan Balta'dan bahsediyorum.Tamamen futbolu unutmuşlar.Yok inanamıyorum.Bu kadar kötü nasıl oynuyorlar.Koskoca Galatasaray'da bu kadar kötü oynayamazsın.Ben olsam Cris ve Hakan Balta'yı daha da kadroya almam.Gökhan Zan oynasın,Sabri oynasın.En azından yanlarından vızır vızır adam geçirmezler.
Eboue 3-4 maçtır çok kötü.Bugün bir felaketti.Dany bile kötüydü bugün.Selçuk kötü,Emre top ezme uzmanı,Umut sadece pres yapıyor,Burak ayağında top tutmaktan aciz.Sadece önüne pas atarsan gol atıyo karşı karşıya kalırsa.Bugün 1 kere yapabildik gol oldu.Hamit yine aynıydı iyi değildi.Muslera 2.golde çok basit yedi golü.Geçen seneki Muslera o golü yemezdi.
Gelelim Melo'ya.O geçen sene bağrımıza bastığımız,koca yaz alın şunu diye Ünal Aysal'ın başının etini yediğimiz,çok sevdiğimiz Pitbull'a.Oynama artık kardeşlm.Olmuyor işte.12 hafta geçti bir tane maç iyi oynamadın.1 tane ya Allah için 1 tane.Takımın ahengini bozuyorsun,Selçuk'un oyununu bozuyorsun,orta sahayı bitiriyorsun.Hiç hazır değilsin.O eski halinden eser yok şimdi!!!
Son sözüm Fatih hocaya.Hocam artık nolur Melo'yu kazancaz oynatacaz deme.Olmuyor işte 12 haftada gördük.Takımı bozan bir Melo var.Ayrıca Cris'i de alma şu takıma nolur.Bir de Hakan Balta var.Bu üç oyuncuyu kadroya alma yerlerine genç oyuncular gelsin kadromuz geniş onları oynat.Lütfen Fatih hoca şu bize 11 kişi kapanan takımları açmanın yolunu bul ve defansta 500 tane pasla hiçkimseye gol atamayız...
İnşallah akıllar Manchester maçında olduğu için bu kadar kötü oynamışızdır.İnşallah bir daha ömrümüz boyunca bu kadar kötü bir Galatasaray görmeyiz.5-6 gol yiyebilirdik bugün.3-1 e de şükür.İnşallah bu sene de şampiyon olur tüm kuşları yine sustururuz !!!

- Kargalar ne kadar yaşar? İslam dininde karga ne anlama gelir? (28 Ocak Cumartesi)
- Çeyrek ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç TL? Çeyrek altın fiyatı bugün! Büyük değişim yaşanıyor (28 Ocak Cumartesi)
- Bursa Bülbülü filmi konusu nedir?Bursa Bülbülü oyuncuları kimler? (28 Ocak Cumartesi)
- Rüyada altın görmek ne anlama geliyor? 8 kısa maddede Altın rüya tabiri (28 Ocak Cumartesi)
- Steam ücretsiz oyunlar 2023! Bu oyunları kaçırmayın, üzülürsünüz! Ücretsiz steam oyunları (28 Ocak Cumartesi)
- 2023 resmi tatiller takvim! 2023 yılında resmi tatiller hangi günler? Resmi tatiller hangi güne denk geliyor (28 Ocak Cumartesi)
- Kediler neden kusar? Kedi kustuktan sonra ne yapılmalı (28 Ocak Cumartesi)
- Futbolda ofsayt nedir? Ofsayt nasıl anlatılır? (28 Ocak Cumartesi)
- Kravat nasıl bağlanır? En kolay kravat bağlama yöntemi (28 Ocak Cumartesi)
- Cemre düştü mü? Kış cemresi ne zaman düşer? Cemre düştü ne demek (28 Ocak Cumartesi)
- Rüyada kedi görmek en anlama geliyor? Kedi rüya tabiri (28 Ocak Cumartesi)
- Evde çilek reçeli nasıl yapılır? Kimsenin bilmediği farklı çilek reçeli tarifi (28 Ocak Cumartesi)
- Kırmızı şarap lekesi nasıl çıkar? Kurumuş şarap lekesi çıkarma için gerekenler (28 Ocak Cumartesi)
- Bebeklerde ateş nasıl düşürülür? En hızlı şekilde ateş düşürme (28 Ocak Cumartesi)
- Kedileri uyutma yolları! Kedim uyumuyor sürekli miyavlıyor diyorsanız yapmanız gerekenler (28 Ocak Cumartesi)
- Evde limon ağacı nasıl yetiştirilir? Balkonda limon ağacı yetiştirme yöntemleri (28 Ocak Cumartesi)
- Cunup abdest nasıl alınır? Gusül abdesti nasıl alınır? (28 Ocak Cumartesi)
- Bir ampül ayda ne kadar elektrik yakar? Led ampul ne kadar elektrik yakar? (28 Ocak Cumartesi)
- Mucize formül! Duşakabin lekeleri nasıl geçer? Duşakabin kireç ve su lekesi nasıl çıkar? (28 Ocak Cumartesi)
- Televizyon ne kadar elektrik tüketir? Televizyonun günlük elektrik masrafı (28 Ocak Cumartesi)
- Buzdolabı ne kadar elektrik tüketir? Buzdolabının günlük elektrik masrafı (28 Ocak Cumartesi)
- EYT emekli maaşı hesaplama, EYT maaş hesaplayıcısı (28 Ocak Cumartesi)
- Baş Ağrısını Dindirmenin İlaçsız 10 Yolu (28 Ocak Cumartesi)
- Spotify Aile Hesabı Nasıl Oluşturulur? İşte en kısa yolu... (28 Ocak Cumartesi)
- Ülke puanı kaç oldu? UEFA ülke sıralamasında kaçıncı sıraya yükseldik TÜRKİYE) (28 Ocak Cumartesi)
- Puan sıralaması UEFA Ülkeler katsayıları (28 Ocak Cumartesi)
- Ülke puanı sıralamasında Türkiye 2022 (28 Ocak Cumartesi)
- Türkiye, UEFA ülkeler puan sıralamasında kaçıncı sırada? (28 Ocak Cumartesi)
- UEFA Ülke Puanı Sıralaması Güncel 14 Ekim 2022 (28 Ocak Cumartesi)
- Nasıl yapılır? E-Devlet Doğalgaz yardım talebi oluşturma ve sorgulama (28 Ocak Cumartesi)

