Makale Yaz
olumunegalatasarayli
Bu haberi yazdır
İyi Gün Taraftarları Sizi !
 Kas
11
 2012

Mersin İdman Yurdu ile Berabere kaldık.

Kimine göre iyi oynadık kimine göre kötü oynadık,Benim Amacım Maçı değerlendirmek filan değil.

Bu Sitede Olan İyi Gün taraftarlarına sesleniyorum.

Siz Galatasarayı tutmayı bırakın,gidin kimi tutuyorsanız tutun.Sizin gibi taraftarımız olduğu için utanıyorum.

Beşiktaşın Taraftarına Özeniyorum yemin ediyorum.Onlar İyi Gün Kötü gün demeden Takımlarına sahip çıkıyorlar.Olcay Şahan O Kadar Gol Kaçırdı Ona Rağmen Olcay'a sahip çıktılar.Bizde bir futbolcu Trabzon maçındaki gibi Gol kaçırsaydı Adamın futbol hayatını bitirirdiniz.

Burak Yılmaz ve Umut Bulut İkilisinin Üzerinde o kadar çok baskı kuruyorsunuzki Çocukların elleri ayaklarına dolanıyor.Yabancı Bir Futbolcu 10 Maç Gol atamasa "Canı Sağolsun" dersiniz.

Türk Forvetler Kötü oynasa veya Gol atamasa hemen taraftarın tepkisi "Bu Adam gitsin Galatasarayı haketmiyor Bize Van Persie lazım" gibisinden saçma saçma yorumlar...

Bu Sitedede çok vakit geçiren biriyim ve ciddi anlamda sinirlerim bozuluyor.

Bir Forvet Her Maç gol atmak zorunda olmadığı gibi her maç iyi oynamakta zorunda değildir.

Bu Maç bitiminde Taraftarımızdan beklerdimki "Canınız Sağolsun Çocuklar,Romanya Deplasmanından geldiniz yorgundunuz berabere kaldık olsun Lideriz" gibisinden tepki beklerdim.Fakat bakıyorum herkes birine sallıyor.

Biri gelmiş Burak'a sallıyor gol atamadı diye,Kardeşim adam her maç gol atmak zorundamı ?

Biri gelmiş Crise sallıyor Çok Ağır ve golde hatası var diye,Bunda Bir nebze haklı olabilir fakat O Eleştirenleri Crisin yerine koysak sahaya 1 adım bile atamaz.

Biri gelmiş Fatih Terim'i eleştiriyor.O Eleştirenlerin Yarısı Cluj Maçından Sonra Siteye "İMPARATOR Fatih Terim" Yorumları atıyordu.Bu Maçtan sonra noldu ? ne değişti ?

Size yemin ediyorum Sabriyi eleştiren bile oldu ya.Yazıktır Sabrinin suçu ne ? Adam oyuna Son Beş Dakika girdi neyini eleştiriyorsunuz.

Bu taraftarın hepsi İyi Gün taraftarı işte,İyi Günde Kral Burak,Tecrübeli Cris,İMPARATOR Fatih Terim,Sabri Reis.Kötü Günde ise Küfür edecek kadar eleştiriyorlar.

Bu Eleştirenlerin Yaş Ortalaması 10-13 Zaten,Yetişkin bir insan yani Futboldan Anlayan bir insan zaten böyle yorumlar yapmaz.

Burak YILMAZ Şu anda Ligin En Kaliteli ve Golcü Forveti,70 Maçta 60 Gol atmış bir forveti biz gelmiş eleştiriyoruz.Adam daha ne yapsın ? Bir Maç gol atamadı diye günah keçisi ilan ettiniz.Bizim Türk Taraftarları böyle işte !

Bu Eleştirileri Zamanında Necatiye,Hasan Kabzeye,Ümit Karanada Yapmıştınız.Bu Üç Forvet satılınca 2 Sezon gol kısırlığı çekmiştik.

Arkadaşlar Trabzonspor taraftarının yaptığı hatayı yapmayalım.Onlar Burak ve Umut'u sürekli eleştirdiler.Ben Trabzonda oturan biri olarak söylüyorum.Arkadaşlarım Keşke Eleştirmeseydik diyip Pişmanlar,Keşke Bu Futbolculara sahip çıksaydık diye üzgünler.Bunu Yemin ederek söyleyebilirim,yalan filan değil.

Umut Bulut Fransa kariyerini saymazsak Türkiyede Oynadığı tüm takımlarda Bir Sezonda en az 13 Gol Atmış bir futbolcu,

Burak Yılmaz Son 3 Sezonda 70 Maçta 60 Gol Atmış Bir Futbolcu,

Böyle Futbolcular'a Sahip Olduğumuz İçin Gurur duymalıyız.En İyi Türk Forvetleri bizde,

Oyunculara Köstek Değilde DESTEK Olun...

Şu anda Türk Olarak En İyi Forvetler Bizde,Burak ve Umut.Daha Ne İstiyorsunuz ? Millet Yazıyor "Van Persie gelsin" bu yorumlara gülmek yetiyor sadece...

Burak,Umut İkilisinin Daima Arkasındayız En Önemlisi TAKIMIMIZIN Arkasındayız ! 

Burak YILMAZ'ı Diğer Taraftarların Eleştirisinden Koruyacağımıza Bizim Taraftarların eleştirisinden korumaya çalışıyoruz.YAZIK !

Bakın Burak gider yerine Cavani veya Eto'o gibi Bir Forvet gelicekse size hak veririm.Fakat O Forvetleri alamıcağımıza göre ? Buraktan iyisi nedir ? Burak gidip Yerine Demba Bayı alsak Ne değişcek ?

Burak Yılmaz Demba Ba'dan Çokmu Düşük Bir Forvet,Hatta Burak daha iyi.Demba Ba Kariyeri boyunca Bir Sezonda 16 Golü Zor bulmuş.Burak Her Sezon En Az 16 Gol Atıyor.Şu Lafı Çok Seviyorum,

Burak YILMAZ,Bizde Öyle !

Son Kezde İyi Gün Taraftarları Şu Cümlemi İyi Okusunlar Beyinlerine İşlesinler,

Kötü Günde Eleştirenlerin,İYİ GÜNDE SEVİNMEYE HAKKI YOKTUR !

Bu Takım Yarın Öbürgün Küme Düşsün,Amatör Liginde oynasın.Desteklemeyi bırakırsam ŞEREFSİZİM.

Bu Takım Mahallede Oynasın Maçlarına Gider Kaldırımda desteklerim.

Gerçek taraftarda böyle olmalı zaten,Küçük Mağlubiyet veya beraberliklerden sonra eleştirmemeli,şu satılsın şu futbolu bıraksın denmemeli.

Sevgiler,





Etiketler : Galatasaray
Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...