Makale Yaz
arda6778
Bu haberi yazdır
Yeniden Aslan Gibi Savaş GALATASARAY
 Eki
20
 2012

 Herkes de bir telaş,bir evham almış başını gidiyor."Bu takımdan bişey olmaz.4 maçta galibiyet yok.Şampiyonlar Liginde 2 maç 0 puan.Nerde rüya takım" vs vs.Vede en kötüsü FATİH TERİM'E sallamalar.Lütfen! bir kendinize gelin.

Eleştirilerinizi anlarım da Fatih Hocamıza sallamak da neyin nesi oluyor.2 sene önce dibe vurmuş bir takımı şampiyon yaptı bu adam.Ve oluşturduğu takım hala zirvede.Herşeyden önce hayatını Galatasaraya adamış, elinden geleni yapmaya çalışan bir adam.Eleştirirken biraz daha dikkali olalım lütfen !   

Takıma gelirsek; Evet biraz bocaladık.Son maçlarda galibiyeti unuttuk.Buraya kadar hemfikiriz.Fakat bundan sonrası için çoğu renktaşım -herşey bitti bundan sonra  toparlanamayız- havalarına girmiş.Bunu neye dayanarak söylüyorlar bilmiyorum.Ama benim bildiğim birşey var. Geçen sezon 8. haftada 14 puandaydık, şampiyon olduk.Bu sezon 15 puandayız ve hala lideriz. Evet dün akşam ilk yarı kötü oynadık.Her  nedakar % 62 ye % 38 topla oynasak da pozisyonumuz yoktu.Ama 2. yarı 60. dakikaya kadar izlediğim Galatasaray, geçen seneki izlediğim Galatasaraydan farksızdı.Basan, koşan, pozisyona giren, gol atan bir Galatasaray.Spiker bile Galatasarayın geri dönüşünden bahsediyordu.Taa ki çok saçma gelişen bir faulle bir anlık gafletle gelen bir gol.Arkasından şansızlığımıza yediğimiz 3. gol.Sonuç olarak 3-3 lük bi skor.  Açıkçası çok üzüldüm diyemeyeceğim.Çünkü takımımız önceki 3 maça göre biraz toparlanmış havası verdi.2-1e ve 3-3 e geldiğinde oyuncular birşeylerin değişebileceği farkına vardılar.Bu benim şahsi görüşüm.Bir takımın belli mağlubiyetler beraberlikler aldıktan sonra böyle maçlar oynayıp kendisine gelmesi lazım.Bu dün akşam ki gençlerbirliği maçıydı.

Bu maçı Geçen sezon ki Arenada 4-2 yenildimiz Antep maçına benzettim.Eminim geçen seneki gibi yine toparlanacağız.Şunun altını çizmek istiyorum.Amacım polyannnacılık değil.Fakat karamsar olmak için henüz erken.Eleştiri bir yere kadar. Sonuç olarak; Salı günü Sezonun maçı niteliğinde bir maça çıkacağız.Futbolcular  ve biz taraftarlar olarak dünkü maçı unutmamız lazım.Umuyorum ki Cluj maçı herşeyin değişeceği bir maç olacak.ve Bize düşen görev köstek değil destek olmak. Çünkü BAŞKA GALATASARAY YOK.TÜKENMEZ UMUDUM VARSA SARI KIRMIZI FORMASINDA '' Dedik biz bir kere..Bir düşer bin kalkar CİMBOMBOM zaferden zafere koşar. Tüm Renktaşlara Sevgilerimle...SAYGILAR





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...