Makale Yaz
mhttn38
Bu haberi yazdır
Play-off heyecanı ve...
 Ağu
26
 2011

Sözlerim MEHMET ALİ AYDINLAR VE PLAY OFF A ONAY VERENLERE 16.sampiyonluga dogru gidiyoruz, sasa iliciyle hasan sasıyla hakan sükürüyle necatisiyle mondragonuyla ve daha sayamadıklarımla futbolcularımız paralarını alamasalarda yüreklerini inanclarını ortaya koydular ERİC GRETSİNsin önderliginde. Yıprandık, yenildik, haksızlıga ugradık ama yılmadık 34haftanın 34ünde de basımız dik ayrıldık maclardan.


Fb ye o sene gol atamadık kadıköyde uguruyla ferhatıyla cıktık eric geretsin anlı KANADI sesimizi cıkarmadık, numara yapmadık yere yıgılmadık biliyorduk biz hak ediyorduk. 34.hafta yer ALİ SAMİYEN Galatasaray-kayseri skor 3-0 herkesin gözü kulagı denizlide bi yanda tarftarlar gol die bagırıor,biryandan spikerin sesi titriyerek’’ ALİ SAMİYEN BAYRAM YERİNE DÖNÜYOR DENİZLİDEN GOL HABERİ GELİYOR DENİZLİ SPOR 1-0  ÖNE GECİYOR’’ DİOR  ve alisamiyende son 1dakika 2dakika müthis bir HEYECAN müthis bir atmosfer. Unuttunuzmu mac esnasında hasan şaşın cocuklar gibi zıpladıgını, unuttunuzmu yedek klübesindeki sevinci, unuttunuzmu Bülent tulunun gözyaslarını, unuttunuzmu mondragonun hıckıra hıckıra agladıgını. Hasan şaş aglarken Kayserili Bülent kutluor onu hak ettiniz dior Kayserililer bile macı bitirmis herkes gs sampion dior kalpler atıor yerinden cıkacak gibi böle bi heyecan kac senede bi yasanır hic düsünüdünüzmü? Mac bitior herkes sampion olduk sanıor ama o da ne!!! Denizli macının bitmesine 16dk var tam 16 dk o 16dk daki heyecanı hic yasadınızmı? siz eric gerets gibi tırnaklarınızı yedinizmi? hasan kabze gibi tvde oyunculara motiveverdinizmi? emre asık gibi hakeme bitirin die küfr ettinizmi?


sasa ilic gibi kücücük televizyona gözlerinizi ayırıp aut kararına sevindinizmi? hasan şaş gibi hıckıra hıckıra aglayıp rahmetli özhan canaydının gögsüne yaslandınızmı? macın 100.dksında 5dk daha uzatma verince hakan sükür gibi böle is olmaz dedinizmi? ve mac bitti herkes gözyası icinde heyecandan kalp krizi gecirecez özhan canaydın sampionuz iste taraftar iste sampion derken yüreginiz cız etimi? Hasan sas elini göklere uzatıp bu Allahın adaleti derken adalete, hukuka hakka inandınızmı?


Adnan Polat saat kac saat die sordugunda cevap verebildinizmi? oyuncusuyla yönetimiyle tarftarıyla GERCEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY DEDİNİZMİ? rahmetli ÖZHAN CANAYDIN soyunma odasında futbolculara ‘’hamd olsun cok şükr bu bize Allahın lütfudur’’ dediginde gözünden yas atkımı? taraftara kırıldıgında bana canı gönülden bagıramıolar ama olsun sizler bugün beni sevilen adam pozisyonuna getirdiniz hepinizden Allah razı olsun dediginde yüreginiz titredimi hic!!!


Hic heyecanlandınızmı? neyse fazla uzatmayım bunları yazarken tüylerim diken diken oldu gelelim lige heyecan getirecegini düsündügünüz playy off uygulamasına söylesenize hangi uygulamanız bu sampionluktaki gibi heyecan verecek size hangi uygulamanız hasan sasın zıplamasının cocugu kucagında aglamasının önüne gececek!!! mümkünmü  bunlardan daha fazla heyecan vermeniz mümkünmü? Bu sampionluktaki heyecanla playdaki heyecan bir olabilirmi??


bu sistemde türk futbolunu ilerletmeniz olacak işmi? bekleyip görecez tabi ama ben hic sanmıyorum ve bu saatten sonra takımımın macları haric TÜRKİYEDE OYANANACAK HİCBİ MACI ÖZETİ BİLE İZLEMEYECEGİM benim gibi futbol asıklarını futboldan soguttunuz icin tarih sizi asla affetmeyecek asla bunu unutmayın ve daha fazla türk futbolunu kirletmeden ellerinizi TÜRK FUTBOLUNDAN CEKİN saygılar…





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...