Makale Yaz
gslimehmet
Bu haberi yazdır
Selçuk İnan nerede?
 Eyl
08
 2012

Evet.  Bir milli maç daha bitti.  Yine tartışmalar. Yine kötü futbol. Yine azıcık bile olsa umut ışığı vermeyen bir maç. Sadece özeti izlerseniz sanırsınız çok iyi oynadık. Ama hem Hollanda hem Türkiye o kadar kötüydü ki anlatamam. Maç benim için kalite açısından tam bir hayal kırıklığı oldu. Bir ara İzlanda-Belarus maçı izler gibi falan oldum o kadar kalitesiz bir maçtı. 

Gel gelelim şu Selçuk İnan olayına. Yahu anlamıyorum sadece ben değil hiçkimse anlamıyor. Bu Selçuk İnan niye oynamıyor? Rıdvan bile çıkıp kaleci koymam Selçuk İnan'ı koyarım diye. Maçtan sonra taktiksel, bu maçlık falan diyor Avcı. Yeme bizi Avcı. Son 9 maçta Selçuk İnan'ı toplam 100 küsür dk oynatmışsın. Yani senin Selçuk'la alıp veremediğin bir şeyler var ve kimse bunu bilmiyor. Adamsan çık söyle de ki "Selçuk İnan bana şöyle şöyle yaptı, şunu bunu dedi, antremanlarda isteksiz. "Ama sakın taktik açıdan uymuyordu bu maçlıktı deme. Allah aşkına söyle sadece sen değil herkes söylesin "Selçuk İnan hangi taktik anlayışa uymaz? "Kontra atağa uyar, pas oyununa uyar, defansif oyna olur, ofansif oyna olur. Hepsini tek tek nasıl olacağını Avcı'ya anlatmak isterim ama eminim o benden daha iyi biliyor bunu. Nedense uygulamıyor. Kıvırıyor. 

Hollanda'yla oynuyoruz biraz defansif oynayalım uzun toplarla savunma arkasına Umut'u, Sercan'ı, Tunay'ı kaçıralım diye düşünmüş sayın Avcı. Peki burda o uzun defansın arkasına adam kaçıracak pası atacak Türk olan en iyi oyuncu kim? Duyamadım. Selçuk İnan değil mi? Nerde Selçuk İnan ha nerde? Neden orda kös kös yedek kulübesinde oturdu? Neden o pasları Mehmet Topal, Emre'den umdun. Emre de bu konuda çok kötü değil ama adam Atletico Madrid'de oynayamıyor. Formsuz. Oynayan bir Selçuk İnan varken, neden formsuz Emre, neden yeteneği sınırlı Mehmet Topal? 

Daha çok şeyler yazmak istiyorum. Hamit neden sağ bek, bu Sercan ile Tunay'ı deneyeceğin maç olarak bu maçı mı buldun, Hakan Balta neden oynamadı, gol kralı Burak neden 11'de değil, Gökhan Gönül nerde, Nuri neden oynadı(Emre çıkıp Nuri girmeseydi bu kötü futbolla belki berabere kalırdık ama Nuri bir girdi oyuna orta saha morta saha kalmadı kevgire döndü, 2 pas atamaz olduk), Selçuk olayını zaten anlattım. Çok büyük hayal kırıklığına uğrattı beni Avcı. Daha bir tane resmi maç oynadık belki erken olacak ama eğer Abdullah Avcı buysa bu Türkiye değil birinci, ikinci bile zar zor olur. Umarım Avcı değişir, komplekslerinden kurtulur. Biz de umutlanırız. Bıktım milli takım antrenörlerinden. Her gelen değişik bir şeyler denemeye çalışıyor. Çıkın doğru neyse onu yapın artistlik yapmayın orda. 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...